Schopenhauer’un ciltli gelecek olması güzel oldu. Çok sevindim. Bilgi için teşekkür ederim. Ciltsiz olanı almamıştım niyeyse. Şimdi ciltli gelince tabii almak lazım.
Schopenhauer’in ciltsizine sahip olanların (ben gibi) gözü yaşlı şu anda o zaman bir de ciltlisini alalım o zaman. Ama keşke mill, locke ve tolkieni de yeniden basımı olsaydı.
Harika görüntü gerçekten, filozoflarla başlayayım ordan tarih, bilim adamları derken tamamlarım gibi.
Acele etmeden yavaş yavaş toplarsınız keyifli bir seri.
@deli_filozof bu yeni baskılardan sonra ben hepsini beklerim artık. Özellikle Kant ve niçe nin 3. Baskıyı görmesi anlamlı bence.
Evet öyle yapmayı düşünüyorum azar azar eklerim sepete ve okurum.
Tolkien’de telif sorunu var basılmayacak diye duydum ama emin değilim. Kant’la niçe’yi de en pahalı fiyattan aldım çok moralim bozuk inşallah mill, locke falan basılır tekrar. Gözümüz kulağımız iş bankasından gelecek haberlerde
Bu tarz haberleri nereden buluyorsunuz? Rica etsem söyleyebilir misiniz. Teşekkür ederim.
Basım tarihi bilgisine herhangi bir yerden ulaşabiliyor muyuz peki? Bilgi için teşekkür ederim.
Yayınevine göre değişiyor. Genelde bandrolden sonra 20 gün içinde çıkıyor.
Beethoven’u gördükçe ağlıyorum. Aylardır hiçbir yerde bulamadım…
Çok teşekkürler. Sayenizde hazır bekleyeceğim. Umarım alabilirim.
Leibniz yoktu bende 2. El alacaktım az kalsın çok iyi oldu. Schopenhauer karton kapak almıştım ben ya şimdi de ciltlisini almasam olmaz seri öyle gidiyor. Bir de bu Leibniz de sanırım sayfalarda azlık varmış amazondan alan biri yazmıştı kitap eksik diye sanırım 430 lardaan 490 lafa atlıyormuş.
Leibnz mi karton kapak?
Ha pardon araya Schopenhauer u yazmayı unutmuşum
Heh şimdi oldu Karton kapak leibnz varsa ben alayım diyecektim. Kartonları da topluyorum ben seriden
32 liraya düşmüş büyük petro kaçırmayın
Trendyol Kırmızı Kedi sayfasında İş bankası biyografi serisinin hemen hemen tüm kitapları %50 %60 indirime girmiş.
Stephen King - O Ciltli baskı 34 TL’ye inmiş. Güzel indirimler var.
Çok teşekkür ederim. Seni şu an öpmek istiyorum.