E.D.E.P.

Öykü Seçkisi'nde okumak için: E.D.E.P. – Aylık Öykü Seçkisi

image

“Eğitim, gerçeklerin öğretilmesi değildir. Düşünmek için aklın eğitilmesidir.” Albert Einstein “Türk’üm… Doğruyum… Çalışkanım…” Aylar boyunca olduğu gibi bugün de aynı sözlerle başlamıştı yine işte. Müthiş bir coşku ve istekle söylüyordu, bir yandan da bir elini göğsünün sol tarafına koymuş, adeta birilerine selam veriyor gibi bir poz vermişti. O ne kadar heyecanla söylüyorsa, Samet de bir… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Hocam ellerinize, kaleminize sağlık. İnanılmaz güzel bir öyküydü, çok beğendim. Black Mirror dizisinden bir bölüm izliyormuşum gibi okudum; su gibi aktı gitti. Hatta öykünün ortalarına doğru ben böyle bir şey yaşasaydım kesin şöyle yapardım diye düşünürken hikayenin sonuç aşaması o yöne doğru sapınca baya baya gülümseyerek okudum. O yüzden zaten etkileyici olan finali daha da sert bir yumruk geçirdi karnıma. Resmen şoka girdim, ürperdim. :smiley: En iyisi böyle bir şey yaşamamak :smiley: Tekrardan kaleminize sağlık.

Öncelikle güzel sözlerinizi ve değerli yorumuzunu yeni fark etmemin mahcubiyeti içinde olduğumu belirtmek isterim. Öyküyü begenmenize ve benzer duyguları paylaştığımıza çok mutlu ve memnun oldum. Vakit ayırıp hoş temennilerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim.

1 Beğeni