Edebi Arkadaş/ Yazar Partneri (Critique Partner) Arıyorum

Hepinize merhaba :wave:. Ben Çetin. Genç bir yazarım. Fantastik edebiyat ve bilim kurgu türlerinde hikâyeler yazıyorum. Öykülerimizi ya da varsa romanlarımızı değiş tokuş edebileceğimiz, bunların üzerine yorum yapıp birbirimizi geliştirebileceğimiz kısacası birlikte büyüyebileceğimiz bir tür edebi arkadaşlık ya da yazar partnerliği şeklinde dost olabileceğimiz bir arkadaş(lar) arayışındayım. Bu olayın İngilizcesi "critique partner" oluyor galiba.

Kısaca kendimden bahsedeyim.1999 yılında İstanbul’da açtım gözlerimi. Küçüklüğümden beri bilime, uzaya ve fantastik evrenlere merakım olmuştur. Bu süreçte Yüzüklerin Efendisi, Matrix ve Yıldız Savaşları bana epey etki eden eserlerdendir. Kendimi keşfetmem ve yazmaya başlamam uzun sürdü. Kalemi elime alsam yazabileceğimi biliyordum ama işte mesele kalemi elime almaktı. Yazmaya masaüstü rol yapma oyunlarında (D&D) “Dungeon Master” olduğumda başladım. Sıfırdan, tamamen bana ait bir dünya yaratma fikri çok hoşuma gitmişti. Ayrıca bu dünyalar sadece benle sınırlı kalmayıp oyuncularıma da ulaşıyordu. O zamandan beri de bırakamadım yazmayı zaten. Fantastik evrenlerde sıradan ya da olağanüstü kişilerin ruh hallerini anlatan hikâyelerin yanı sıra uçuk kaçık bilimkurgu hikâyeleri de yazıyorum. Şu an fantastik bir roman yazmak üzerine çalışıyorum. Kendi okur kitlemi bulup eserlerimi onlarla buluşturmak istiyorum.

Teklifim ilginizi çektiyse bana ulaşmaktan çekinmeyin :smiley:. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler.

5 Beğeni

Amatör olarak yazmakla ilgileniyor, fakat nedendir bilinmez çok pratik yapmıyorum.

Her gün az da olsa yazmak gerek. Bunu bir rutine dönüştürmenizi tavsiye ediyorum.

1 Beğeni

Bir dönem editörlük yaptım. yayınevini söylemeyeyim de fazlasıyla kapitalist çalışanın hakkını vermeyen bir yerdi. (kibarlığımı koruyorum yine) Bir iki seneye ayrıldım. Şimdi boştayım, formda yeniyim, özelden mesaj falan atılıyor mu onu da bilmyiorum, iletişeme geç istersen benimle. Bu arada edebiyat mezunuyum, çok zor beğenirim bilgin olsun.

Özel mesaj yoluyla size ulaştım. Bakarsanız sevinirim :grinning: