Merhaba Osman,
Fark ettiğin bazı şeyleri yapmak için inan o kadar uğraşıyorum ki anlaşılması beni çok mutlu ediyor. Gerçekten sade yazmaya çalışıyorum ve okuyucunun önüne görsel olarak koymaya çalışıyorum olan biteni. Sade olmayı iyi kötü yapıyorum yine de, o okuyucuyu izleyici haline getirmede tekrar etmek gerekirse ne kadar zorlandığımı anlatmam zor. Bu açıdan sana çok samimi teşekkür ederim.
Öykünün koşmaması da ayrı bir mutluluk. Ben şahsen koşan öyküleri okumaktan pek keyif almıyorum. Hayal dünyamla ilgili yorumlar beni ayrıca mutlu etti bu öykümde. Ama itiraf edeyim bu tahmin edilebilir gelecek olduğundan asıl övgü tahmin edilebilir gelecek senaryolarının doğrusu. Ben bir olası alternatife kurgu yazdım.
Bu arada senin öykülerin de kesinlikle koşmuyor, bu konuda rahat olabilirsin.
Uyarılarını dikkate alacağım.
Canwr’un hikayesini okumana ayrıca şaşırdım ve sevindim. Beni orada kurtaran, klasik cüce imajının (madenci, baltalı, sert, sakallı) dışında yazmaya çalışmam oldu sanırım. Zaten tüm omurga buna dayanıyordu. (Mafya elf gibi). Bunu övünmek için değil de, beni kurtaran sanırım bu oldu diye yazıyorum.
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
Beni çok mutlu eden bir yorumdu.
Gelecek seçkilerde görüşmek dileğiyle…