Hocam siz zaten bir başlık açmamış mıydınız? Diğer bir sorum; burada paylaşılan indirim fırsatlarında kitap stoklayıp insanlara kitap bırakmayan o çakal sahaflardan biri de siz misiniz?
Listede olan çoğu kitap İthaki tarafından basılacak , tabiki uzun sürebilir ama basılacak . Uzun lafın kısası bu kadar para vermektense bu parayla daha çok kitap alın ve zamanı gelince listede olan kitapları daha ucuza alın . Yazım günah .
Arkadaşlar stokçu da değilim sahaf da değilim, bu tepki göstermedeki hızınızı insanları tanımada gösterseydiniz, Garibanların Şampiyonunun yazarı olduğumu, bir kitap koleksiyoneri olduğumu bilirdiniz.
Kendi Unutulmuş Diyarlar ve Ejderha Mızrağı setimi toplarken mecburen elimde fazlalıklar oluştu ve buradaki okur dostlarıma ulaştırmak istedim.
Tepki göstermek olarak algılamanızı anlıyorum ama tepkinin size yönelik olmasının öncülü ‘‘sahaf’’ olmanız. Sahaf değilseniz de ilk sorum yine anlamını yitirmiyor ama. Genelde burada satış yapan insanlar açtıkları ilk başlığı güncelleyerek kitapları fiyatlandırıyorlar. Ona istinaden sordum sorumu da. Çünkü bu tarz ‘‘rutin’’ şeylerin dışında bir şeylerle karşılaştığımda merak ediyorum. Son çekilişlerden sonra da foruma bir sürü kişi geldi ve bu forumda paylaşılan birçok indirim fırsatının sahaflarca sömürüldüğü de ortada bir şey. Ondan merak ettim. Ben sizi tanımak zorunda değilim gibi hissediyorum sorduklarımı sormak için. Öte yandan satışınıza yönelik bir eleştirim yok o konuda bir tepkiniz olduysa onu üzerime alınmıyorum.
Edit: Sen misin forumun yetkilisi vs. gibi bir merakınız olursa diye de belirtmek isterim, işin aslı sadece meraktan sordum. Bir şeyi ima etmeye çalışmadım zaten açık sorulardı. Cevap da verdiniz zaten.
Çakal sahaf mısınız sorusunu, tanımadan formun gedikli yazarlarından birine yaptığınız için istemsiz oldu. İkinci başlık olması, insanlara sanırım ulaşamadım diye hissetmemden ve ejderha Mızrağı tek başlık olsun diye düşünmemden kaynaklı oldu.
Sorunuza cevap verdim. Sahaf değil yazarım ve fazlalıklarımı satıyorum
Takdir edersiniz ki ‘‘Çakal sahaf mısınız?’’ sorusu zaten tanımadığınız bir kişiye sorulacak bir sorudur. Buna bu kadar takılmanızı anlamlı bulmuyorum. Alınmanıza sebep olduysa kusuruma bakmayın.
Alınmadım efendim. Siz cevap vermeme rağmen üstüne gittiniz, cevap vermediniz soruma yazdınız o yüzden. Tanımamanız mühim değil. Saygı duyuyorum Ejderha Mızrağının sahaf ellerinde bu kadar pahalı olmasına ben de kızıyorum. Ama bunun suçu peynir ekmek gibi satmıyor diye düşünen ve
hala basmayan yayınevlerinde.
Sevgiler saygılar