Elif'in Kuklaları

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Elif’in Kuklaları – Aylık Öykü Seçkisi

image

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde ülkelerin birinde ben annemin beşiğini tıngır mıngır sallarken annem bebek gibi mışıl mışıl uyurken Elif adında tatlı mı tatlı bir küçük kız yaşarmış. Elif küçükmüş ama ablaymış. Ablaymış ama henüz abla olmanın, büyük olmanın ne demek olduğunu pek de bilmiyormuş. Küçük Abla, anaokuluna gidiyormuş. Birçok arkadaşı varmış, Elif onlarla… (DEVAMI…)

Zeynep Hanım merhaba.

Seçkideki ilk öykünüz sanırım. Öncelikle hoş geldiniz.

Kıssa türünde bir yazı kaleme almışsınız. Masal temasını teğet geçip, içinde masal karakterlerini kullanmayı seçip, kendi yolunuzda devam etmişsiniz. Ben de bazen bu yolu tercih ediyorum.

Yormayan, kısa ve akıcı bir yazıydı. Efe’nin, ablasının kuklasıyla oynama planlarını, kuklanın kırılış öyküsünü daha detaylı ve duygulu olarak dinlemeyi isterdim fakat ilk elin, ilk öykünün günahı olmazmış : )

Tekrar hoş geldiniz. Yüreğinize sağlık. Yeni öykülerde görüşmek dileğiyle.

Sevgiler…

Merhabalar. Seçkiye hoş geldiniz. Öykünüz kısa ve güzel. Daha detaylandırılabilir, olağandan biraz sapılabilir, heyecan kısmı da eklenebilirdi ama niye her öykü öyle olsun ki. Bunun da bir alıcısı var sonuçta. :slight_smile: Elinize sağlık.