Elmas Gözler

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/elmas-gozlertanzer-bulus/

image

-Bir… iki… üç… Başla! -N-Neye başla? -Mahşerdesin şu an. Şu koskoca arenadaki tüm insanlar önceki yaşamında senle daha önce tanışmış kişiler. Zamanın başladı. 59.21 dakikan kaldı. Bu sürede sana evet ya da hayır oyu verecekler. Hangisi çoğunlukta olursa oraya gideceksin. -C-Cehenneme veya Cennet’e mi yani? -Ahahaha hahaha bu mizan kurulalı en çok güldüğüm şey bu…… (DEVAMI…)

Merhaba konuyu gayet güzel bir noktadan yakalamışsınız. Ama tiyatro oyunu ile öykü arasında kalmış gibi geldi bana. Kişileri biraz daha azaltıp Evetlerin ya da Hayırların derinine inseniz diye düşündüm. Ben okurken biraz dağıldım ana noktadan uzaklaştım. Bir okur düşüncesi olarak değerlendirin rica ederim. Ellerinize yüreğinize sağlık.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Öykülerimde okuyucunun sıkılmaması için bu tarzda muzip oyunlar deniyorum. Belli ki dozunu biraz kaçırmışım. Diğer öykülerimde düzeltmeye çalışacağım. Yeni sayıda bi’ öyküm daha var. O öykü hakkında da yorumlarınız beni çok mutlu eder. İyi günler dilerim.