En Beğendiğiniz Oyun Fragmanları

Burdan bu vesileyle Lorde’ye, Notre Dame’a ve Sarı Yeleklilere selam söylüyorum.

1 Beğeni

Direkt aklıma gelen bu ikisi oldu. Ubisoft’la Blizzard bu işte çok iyi. Kojima’nın bu saykodelik oyununu da merakla bekliyorum.

4 Beğeni

Ben Death Stranding’ten şimdi haberdar oldum. :shame: PS’m olmadığı için çok sınırlı bir oyunseverdim aslında. Hala kült şeylerle zaman geçiriyorum.

Yalnız bu oyun tutarsa en azından stüdyolar da böyle oyunlara daha çok şans verir ve daha çok böyle şey görürüz. Steam Greenlight’ta böyle şeyler çok ilgi çekiyor mesela. O yapımları böylesine büyük stüdyolardan görmek benim için çok zevkli olurdu.

Abartmadan diyorum en az 6-7"kere sonunu getirdiğim harika bir kült yapım.

3 Beğeni

Death Stranding heralde PS4’e çıkmış en iyi oyun olacak. Bence God of War’dan bile iyi olacak. Kojima böyle avangart oyun mekaniklerini seviyor, değişik bir işler peşinde yine. Sektör aslında bu motion capture sistemini yıllardır kullanıyor. Star Citizen’de Call of Duty’nin yeni oyunlarında hep böyle ünlü adamları oynatıyorlar. Bir süre sonra daha mainstream olacak diye düşünüyorum.

Mainstream olursa zevki kaçmaz mı ya? Her konuda minnettarız Japonlara gerek PS, gerek böyle işler ama Japon kültürü böyle mainstream’den uzak, az ve öz kişilerin ilgilenmesi bilmesi gereken bir şeymiş gibi, böyle değerli ve saklanmalı gibi ne bileyim tamamlayamadım cümleyi…

Maalesef… kaderi bu böyle şeylerin. Şimdi Twitch yayınlarına ya da Youtube kanallarına bakıyorum, artık birçoğu kurumsallaşmışlar. Şirketlerin direktiflerine göre yol alıyorlar. Eskiden daha küçük topluluklarla daha samimi işler yapıyorlardı. Başka şirketler tarafından satın alınıp kapatılan/iç edilen oyun firmaları, film serileri… Hep aynı kapıya çıkıyor. Bir yerde çok para varsa oranın yozlaşması uzun sürmüyor.

Dün mesela konuştuk bunu “özgürlük” altında.

Bu bağımsız oyun yapımcıları/oyuncular bile bu platformların onlara verdiği özgürlük kadar özgür olabiliyorlar. Belki de böyle gerekiyordur ama değindiğiniz diğer hiç edilen şeylere bakılınca böyle gerekmediğini düşünüyorum.

1 Beğeni
1 Beğeni

Ah Batman ah… Hayatımda ısınabildiğim tek çizgi-roman karakteri. (Henüz bir çizgi-roman okuyucusu değilim çok kayda diğer bir yorum değil.)

1 Beğeni
1 Beğeni

Shadow of the colossus giriş videosu mükemmeldir :kalp:

2 Beğeni

Gelmiş geçmiş en iyi oyun olan God Of War…Video yükleyemiyorum :smiley:

2 Beğeni

Death stranding balon olur. :slight_smile: Oyunda daha hiçbirşey göstermediler Gowu geçer diyorsun. Gowu bu saatten sonra ancak yeni bir Gow oyunu geçer. Bu ara çok balon oyun çıkıyor. Oyun firmaları arada yeni konsol- eski konsol arasında oyun yapıp duruyorlar.

1 Beğeni