Bence şu mesajdakileri de bir düşünün. ![]()
Hiç düşünmeye gerek yok. Bu kapaklarla İdea yayınevini şampiyon ilan edebiliriz. 
Acaba “stock foto” dükkanında en ucuz fotoğraflar bunlar vardı, diğerlerine paramız çıkmaz, bunları alalım kapak yapalım mı dediler.
Seriyi okumadım bu yüzden kapaktaki görsel içerikle ne kadar uyuşuyor bilmiyorum. Sadece görünüş olarak değerlendirsem bu kapak bizdeki mevcut kapakların hepsinden daha iyi. Özellikle de tek ciltteki saçma sapan deniz görselli kapaktan.
Bu alfalığın kaçıncı seviyesi?
Kitaplar ve kapaklar arasındaki bağlantıyı çözerken balataları yakalım istemişler sanki. Gerçek felsefe bu değil xd

Yeni kitabım. Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar. 
Bu kapakların bir akıma dönüşmesi an meselesiymiş gibi hissediyorum.
Kitap ismi çok iyi yalnız 
Photoshop olsa gerek.
Gerçekten berbat bir kapak ama ülkemizde böyle bir kapak görsem kesin alırdım. Çok eğlenceli. Kitap gerçek ama fotoğraf sahte. Yazar daha çok mizahi eserler yazıyormuş zaten.
Aynı yazarın bir başka güzel işi:
Destanın şu anlık tek Türkçe tam metin(?) baskısı ama kapak tasarımı beni o kadar soğuttu ki listeme bile ekleyesim yok. Zatem yayınevini de ilk defa duydum. Bu ve diğer Hint destanları HAY’da çıksa keşke…
Bir kitabı okumayıp, ortamlarda okuduğunu belirten kişilerin foyasını meydana çıkarmak için yazmış bu kitabı Sabahattin Ali. Bu kişiler madonnayı şarkıcı Madonna zannederler. (Yok artık LeBron James) Bir de şu cümleyi kurarlar. “Evet Kürt Mantolu Madonna’yı ben de okudum.”