Punisher da güzel oyundu Onu da çok oynamıştım zamanında. CD’si hâlâ bir yerlerde duruyor.
Ben çok sıkıldım Journey’yi oynarken yaa… Uykum geldi resmen. Böyle oyunlar bana hitap etmiyor ne yazık ki. Yani illaki aksiyon olsun demiyorum tabii ki, adventure türünün müdavimiyim sonuçta. Ama dakikalarca hiçbir şey yapmadan yürümek beni çabuk sıkıyor. Gris’i de oynayamadım bu yüzden, iade ettim.
Nasıl sıralayacağım bilmiyorum ama bir deneyelim bakalım.
Dishonored (Serisi)
BioShock (Serisi)
The Witcher (Serisi)
Assasin’s Creed (Revelations)
Mortal Kombat (Deadly Alliance)
Outlast (2) (İlk oynadığım korku oyunu olduğundan duygusal bir bağım var)
Detroit: Become Human (Markus adamdır) /sonradan ekleme/
Batman Arkham (Serisi) (Alttaki arkadaş sağ olsun aklıma geldi) /sonradan ekleme/
Evet, benimki de bu şekilde oldu. Aklıma gelmeyenler de olmuştur elbet. 10’a tamamlayamadım, kararsız kaldım. Outlast ile duygusal bir bağım olmasa listeye eklmezdim muhtemelen
Oynamadığımız/oynayamadığımız ama detaylı bilgiye sahip olduğumuz oyunları da listeye ekleseydim daha uzun olurdu
1- Spider-Man Web of Shadows - Arkham Knight
2- Arkham City
3- Arkham Origins
4- Arkham Asylum
İsitsnasız her seferinde böyle sıralamalarda görüyorum ki Arkham serisi insanların öyle çok sevdiği için değil de ayıp olmasın diye sadece City’nin adını andığı bir seri.
Eminim 2011 gibi oyunlar açısından mühür bir yılda çıkmasaydı City de bu kadar akılda kalmazdı.
Bu yüzden dengelemek için sadece Arkham Serisinden bahsetmek vacip oldu. Eh Batman demişken bi tane de Spider-Man koyalım en başa. Bu gameplay’in üzerine hala çıkılmadı bence. Spider-Man budur.
Robin Hood: The Legend of Sherwood
Skyrim
Diablo 2
God of War (2020)
Last of Us
Withcer 3
Motorsport Manager
Icewind Dale 2
Star Wars Republic Commando
Uncharted 2
Batman Arkham City
Star Trek Legacy
Pokemon Yellow
Megaman Serisi
The Wolf Among Us
A Plague Tale
Apotheon
Doom (Yeni olanlar)
Infamous 2
Assassin’s Creed
Prince of Persia Sands of Time
Crysis
Amnasia: Dark Descent
Life is Strange:Before The Storm
Sleeping Dogs
The Last of Us
Devil May Cry
Mortal Kombat
Evlenmeden önce bilgisayar başından kalkmazdım. Evlenince Playstation’a geçiş yaptım. Çocuk sahibi olunca oyun oynamaya vaktim kalmamaya başlayınca elimi eteğimi çektim😁 2018’den sonra çıkmış oyunlar hakkında hiç bir bilgim yok bu sebepten.
1 - Counter Strike Global Offensive
2 - Dead by Daylight
3 - Minecraft
4 - Grand Theft Auto: Sanandreas
5 - Valorant
6 - Terraria
7 - The Walking Dead Serisi
8 - The Coma: Recut
9 - Battlefield 4
10 - Call of Duty Ghost
Aslında aim oyunları beni sinir etmekte ama stres atıyorum
Vay, bu başlığı nasıl kaçırmışım ben. En sevdiğim on oyunu değil de, kutsalım olan oyunları paylaşayım ben de. (Diğer türlü sıralama üzerine çok fazla kafa yoracağım, kutsallarımın bazılarını listeye alamayıp üzüleceğim vs.).
Half Life 1(2’nin grafikleri daha güzel ama 1, yapay zekanın fps’de bu denli ağır bastığını ilk hissedişimdi.)
Resident Evil 4 devam oyunlarını da severim. Çocukluktan kalma bir sevdam var ve serinin en iyi oyunu 4. Mermi sıkıntısı, atmosfer derken bir gözüm kapalı oynadığım olmuştur. Leon’u da severim.
Bloodborne, bana göre başyapıt aralarında en sevdiğim.
God of War 1/2, kurgu ve oynanışa hastayım tüm seriyi severim.
Dark Souls, klasik ve delirmelik bir oyun
Devil May Cry 3, Dante vs Vergil olması yeterli.
Nioh 2, aralarında beni en çok delirten bu oyun ama çok seviyorum, bazı bosslar kaliteli ve grafik olarak çok güzel. Oyunun mantığını da seviyorum.
RDR 1/2, diyecek söz yok bence müthiş bir görsel şölen ve hissiyat veriyor.
Fallout New Vegas ve 4 arasında kaldım sanırım NV diyeceğim