En Sevdiğimiz 10 Oyun 🏆

Bilgisayar, konsol ayrımı yapmadan bugüne kadar oynadığımız, “10 yıl geçsin yine oynamaya devam ederim” dediğimiz, bağrımıza bastığımız, kendimize göre en iyi 10 oyun listesi yapıyoruz.

Neden bizi bu kadar etkiledi? Nesini beğendik? Neden başkasına tavsiye ederiz? Sebeplerini de yazıp paylaşalım istedim.

3 Beğeni

1-Mario (İçlerinden en sevdiğim Wii U için olanlar)
2-Zelda (Twilight Princess)
3-Doom
4-Street Fighter (II)
5-Minecraft (Bunun hakkında baya iyi yazabilirim.Sevmeyeni sevdiririm o kadar yani.)
6-Gta 4
7-Mafia I
Retrocuyuz.Çok oyun oynayan biri değilim aklıma bu kadar geldi.

5 Beğeni

10 tane çıkmayabilir :sweat_smile:

  1. Super Mario (Atari)
  2. Bomberman (Atari)
    İlk 2 belki nostaljik bir etkisi vardır.
  3. Mafia 1 - Film tadında oyun. Gerçekçiydi. Arabanın benzini bile bitiyordu. Benzinlikten benzin alıyorduk.
  4. Mafia 2- İlk oyun kadar sevmesem de sevmiştim.
  5. GTA serileri - Dilediğimiz her şeyi yapabildiğimiz güzel stres atmalık oyun.
  6. Max Payne 2 - Matrix filmi gibi ağırlaştırılmış çekim beni o zamanlar çok etkilemişti.
  7. Counter Strike Global Offensive( Hâlen oynamaktayım :smiley:) - Stres atmaya birebir.
5 Beğeni

1- The Elder Scrolls V Skyrim
2- The Witcher 3 Wild Hunt
3- Mount & Blade - Warband
4- Batman Arkham City
5- Brothers - A Tale of Two Sons
6- Undertale
7- GRIS
8- Papers, Please
9- Mafia (3 hariç)
10- GTA serisi
Bonus: One Piece Pirate Warriors 3

Undertale, GRIS, Brothers - A Tale of Two Sons hikayeleriyle kalbimi çalmış oyunlar. Hazır Steam yaz indirimleri varken bir bakın derim. Fiyatları gayet uygun. Diğerleri hakkında çoğunuzun fikri vardır diye tahmin ediyorum.

5 Beğeni

Benzin olayı güzelmiş. Çoğu oyunda küçükken denerdim hep. Olmazdı genelde :grin: Mafia 2 biraz oynamıştım fena değildi.

2 Beğeni

pubg mobile oynuyorum telefondada frunt nınja vakit geçirmeye yarıyor

2 Beğeni

Bende ilk Mafia 1 ile tanışmıştım bu özellikle. Başka oyunlarda bile yıl 2020 hâlen yok sanırım.

2 Beğeni

1- Sanitarium (Oynadığım en iyi macera oyunu. Bir daha böylesi gelmedi. Akıl hastanesinde uyanan, yüzü sargılı bir adamı yönetiyoruz. Bir yandan hastanede ne aradığımızı, kim olduğumuzu hatırlamaya çalışırken diğer yandan da zihnimizde olmadık yerlere ışınlanıyoruz. Ucubelerle dolu bir sirkteki küçük bir kız da oluyoruz, dev böceklerin yaşadığı bir kolonideki 4 kollu tepegöz de. Birbirinden alakasız görünen bu sanrılar oyunun sonunda çok anlamlı bir şekilde birbirine bağlanıyor. 10 kere bitirmiş olabilirim, biri bu seneydi.)

2- Planescape: Torment (Gelmiş geçmiş en iyi RYO’lardan biri. Disco Elysium’a kadar bir dengi çıkmadı. Ana karakterimizin kim olduğunu, başımıza onca işi kimin açtığını, yan karakterlerimizin öykülerini öğrendikçe hayretler içinde kalmıştım. Oyunun isminde neden “torment” (işkence, ızdırap) yazdığını giderek daha fazla idrak ediyorsunuz her yeni bilgiyle.)

3- Monkey Island serisi (Herhalde şu oyun dünyasında beni Guybrush kadar güldüren başka hiçbir karakter yok :slight_smile: Escape hariç serinin tüm oyunlarını onlarca kez ayıla bayıla oynamışımdır. Bende yeri çok ayrıdır.)

4- Witcher 3 (Önceki oyunlarını da severim gerçi. Ama 3 epey bir sınıf atlıyor. Muazzam karakterler, harika hikaye anlatımı, gri insanlar, şehirler, görevler… Çok fazla şey söylememe gerek yok sanırım)

5- Psychonauts (Favorim. Beşinci sıraya yazsam da ilk 4 oyun kadar çok seviyorum. Akıl hastalarının zihinlerine girip her seferinde farklı bir dünya, farklı bir oyunla karşılaşmak süper bir deneyimdi. İkincisini merakla bekliyorum)

6- Half-Life 2 (Hala oynuyorum. Episode’larını da. Alyx’le muhabbetlerimiz (Zombibe!), Dog’la iletişimimiz, Ravenholm, Dr. Magnusson’un uyuzlukları, sevgili Elie ve Barney… Anlatmakla bitmez.)

7- Batman: Arkham City (Benim için serinin en iyisi. Kendimi cidden Batman gibi hissetmiştim.)

8- Spec Ops: The Line (Gelmiş geçmiş en iyi savaş oyunu desem abartmış olmam. Diğerlerinin aksine onca insanı öldürdüğünüz için feci suçluluk hissetmenize, savaşı sorgulamanıza neden oluyor. Şok eden sonu, kum mekaniği ve şarkıları da süperdir.)

9- Ghostbusters: Video Game (Eğer Hayalet Avcıları 3 çekilseydi senaryosu bu olmalıydı. Zaten Dan Aykroyd ve Harold Ramis’in fikirlerinden oluşuyor. Hem ilk iki filmin hikayesine uygun ilerliyor hem de evreni bozmuyor. Acemi bir hayalet avcısı olarak ekibe katılıp diğer tüm karakterlerin etrafımızda gevezelik ettiğini görmek harika bir duygu. Sanki sahiden onlarla birlikte o itfaiye binasında yaşıyor, beraber hayalet avlamaya gidiyor gibi hissediyorsunuz.)

10- Rogue Trooper (Ecnebilerin “guilty pleasure” dediği olay. Çok iyi bir oyun değil. Çok müthiş yanları yok. Ama Rogue’u yönetip düşmanları oksijen tüplerinden, hava hortumlarından falan vurmayı ve Bagman, Gunner ve Helm’le muhabbetlerini seviyorum. Geçen sene gene bitirdim, 5 oldu galiba)

Bonus: Championship Manager 01/02 (Kaç sene oldu, hala arada kurup yeni sezon güncellemeleriyle bir-iki kupa kaldırıyorum. Hastalık resmen)

Broken Sword, Beneath A Steel Sky, Prince Of Persia: Sands Of Time, Heroes 3, Chrono Trigger, Earthbound ve AC2: Brorherhood’tan da bahsetmek isterdim ama yer kalmadı :slight_smile:

16 Beğeni
  1. Mayın Tarlası
  2. Commandos
  3. Elder Scrolls 4 ve 5
  4. Heroes Might and Magic 5
  5. Batman Arkham City
  6. Monkey Island
  7. Baldur’s Gate & Icewind Dale
  8. Diablo 2
  9. Mafia 1
  10. Championship Manager
10 Beğeni

Hayret, bu kadar süredir nasıl açılmamış bu başlık?

  1. Planescape: Torment

    Fazla söze gerek yok, okuduğum en iyi oyun.
  2. Bloodborne

    Bence 2010’ların en iyi oyunuydu. Soulsborne’ların zirvesi.
  3. Fallout: New Vegas
    resim
    Fallout evrenini en iyi şekilde yeni jenerasyona taşıyan oyun. Bir oyunun özüne sadık kalarak nasıl geliştirileceğine dair en güzel örnek bence.
  4. God Hand
    resim
    Tarihin en çok hakkı yenmiş oyunu. Oyun eleştirmenlerine nefretim bununla başladı.
  5. Deus Ex
    resim
    Modern oyunların dahi sahip olmadığı derinlikte bir oyun bundan tam 20 yıl önce yapıldı. Modern komplo teorilerini hikayesine ustalıkla yedirmenin dışında inanılmaz bölüm tasarımlarına da sahipti.
  6. Age of Mythology

    Bu kadar sevmemin temel sebebi nostalji olsa da dönemine göre hiç de kötü bir oyun değildi. Multi’si inanılmaz zevklidir.
  7. Lisa the Painful

    İnanılmaz absürt, inanılmaz karamsar, inanılmaz acıklı, inanılmaz komik, inanılmaz…
  8. Vamprie the Masquerade: Bloodlines
    resim
    Tamamlanmamış en iyi oyun.
  9. Rimworld

    Zor öğrenme sürecini aşabilen herkese stres ve zevk dolu yüzlerce saat vaat eden uzay koloniciliği oyunu. Üstelik tek bir kişi tarafından yapılmaya başlandı. Dwarf Fortress ve Firefly fanlarına özellikle tavsiye ederim.
  10. Pathologic/ Pathologic 2

    ‘‘Oyunlar sanat mıdır?’’ konusunda hep karamsar olmuşumdur. Bu düşüncemi sarsmayı başarabilen tek oyunu listeye koymasak olmazdı.
10 Beğeni

Aaa… Fallout’u nasıl unuttum? :frowning: Hep o 76’lar ve 4’ler yüzünden bunlar.

7 Beğeni

1- Uncharted ve The Lou
2- Gow serisi
3- Total war serisi
4- Dungeon Defenders 1
5- Paragon
6- Red alert 2
7- Ratchet and Clank
8- Shadow of the colossus
9- Okami
10- Gta ve Red Dead serisi
Bir çırpıda aklıma bunlar geldi aslında oyun konsol bazında yelpazem çok geniş ama çocuk sallarken aklima şimdilik bunlar geldi. :sweat_smile:
Birde benim için her zaman tüm zamanların en iyi oyunu Shadow of the Colossustur.

5 Beğeni

Hımm… On oyuna sığdırabilir miyim bilemedim ki.

Biraz eskiciyim bu konuda, Play Station 1’deki Syphon Filter bir ve iki harika oyunlardı. Hâlâ ara sıra Youtube’dan açar izlerim…

Syphon Filter-2

unnamed

Unchearted serisi, üç hariç çok severim.

Last of Us tabii ki, ilk oyun, ikincisini uzun süre oynamayı düşünmüyorum…

5 Beğeni

Bende aksine en çok 3ü severim. Özellikle o meşhur uçaktan düşüş sahnesini defalarca izleyip oynadım.

3 Beğeni

Oyunlar arasında seçim yapamıyorum. Kitaplar arasından seçim yapmak gibi. Ama Skyrim, Witcher 3 ve Total War serisi listede yer alır kesinlikle.

Edit: Ben de Fallout: New Vegas’ ı unutmuşum :roll_eyes:

2 Beğeni

Ben biraz başlığın dışına çıkacağım. Kurallar, çiğnenmek için vardır öyle değil mi?


1- Half-Life 2 Aslında ilk oyunu söyleyecektim ancak 2. oyunun bendeki yeri ayrı. İlk oyunu oynarken küçüktüm, İngilizce hiç bilmiyordum, vur, kır, parçala şeklinde oynuyordum. İkinci oyun ile birlikte İngilizce seviyem yazılanı anlayabilir düzeyde olduğu için oyunlardan çok daha fazla keyif almaya başlamıştım. Half-Life serisinin bendeki yeri çok ayrı. Kaç kere bitirdim hatırlamıyorum, her seferinde yeni easter egg buluyordum. Tatmin olma seviyemi anlatamam. Umarım bir gün 3. oyuna da kavuşacağız.

2- Dark Souls Trilogy

Kimine göre ömür törpüsü, kimine göre de oyunu bitirmek imkansız. Bana göre ise hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisi. Gönül ister ki listemde 1. sırada olsun ama, half-life’ın yerine şu an için koyabileceğim bir oyun yok. Belki ileride bu durum değişir, göreceğiz.

Dark Souls sayesinde sabır etmeyi, yön bulmayı ve başarı hissinin ne kadar tatmin edici bir duygu olduğunu öğrendim. Beni bu kadar tatmin eden bir başka oyun hatırlamıyorum. Vereceğiniz her bir yetenek puanının, koca oyunun dengesini değiştirdiğini daha önce başka bir oyunda görmedim ve hatırlamıyorum. Girdiğiniz her yeni alanda sizi büyüler, aynı zamanda korkmanıza neden olur. Tüm oyun boyunca diken üstünde ilerlersiniz. Sanki birileri boğazınıza sıkıyor da sizin nefes almanızı zorlaştırıyormuş gibi hissedersiniz.


3- Diablo 2
Hack&Slash türünün en iyi oyu, koyu Diablo hayranıydım, ta ki Diablo 3 garabeti çıkana kadar. Tüm hayallerim suya düşmüştü. İlk günden gidip CE versiyonunu sıraya girerek almıştım. Blizzard son zamanlarda beni çok üzdü, umarım Diablo 4 beklediğimiz kadar iyi bir oyun olur. Hiç ümidim yok ama insan bekliyor işte.

4- Bloodborne

Vitorian dönemi grafik tasarımı, gotik havası. Soulsborne türünün en iyi ve korkutucu yaratık tasarımları ve bosslarına sahip olması. Kullandığımız her silahın, alternatif vuruş animasyonlarının olması. Öldüğümüz zaman, topladığınız tüm eko’nun en yakında ki yaratığa geçiyor olması, sizi çok geriyordu. Çünkü serinin diğer oyunlarında ruhlarınız yerde kalıyordu. Koşarak alabiliyordunuz. Bu oyunda ise birkiminizi kurtarmak için o düşmanı alt etmeniz gerekiyordu. Bu da ekstra acı demek. :joy:


5- Prince of Persia: Warrior Within TPS kamera açılı oyunları sanırım bu oyun ile sevmeye başladım. Dönemine göre inanılmaz atmosfere sahipti, zamanı kontrol edebilme yeteneğimiz sayesinde asla gidilmemesi gereken yerlere giderdim, her seferinde de beni şaşırtırdı çünkü yepyeni silahlar bulurdum. Dahaka kovalarken nasıl kaçacağımı bilemezdim. Avuç içim terler heyecan yapardım. Suyun arkasına geçince de artistik yapardım. :smiley:

6- God of War Konsollarda oynadığım en iyi oyun olabilir. İlk 3 oyun sayesinde yunan mitolojisini öğrendim ve sevdim diyebilirim. Kratos’un hiddetini, öfkesini iliklerinize kadar hissettirebilen bir oyun. Ben en son çıkan oyunu daha çok sevdim, önceki üçlemede de en çok 2. oyunu sevmiştim. Çünkü Cory Barlog bence efsane bir insan. Serinin son oyununda yunan mitolojisini bırakıp, İskandinav Mitolojisine geçiş yapıyoruz. İskandinav mitolojisi sanırım bana daha çok hitap ediyor. Oyunda izometrik kamera açısından, TPS olunca ben bayıldım. Tüm oyunları oynadım, beğenmediğim oyunu yok.

https://www.konsolumdigital.com/wp-content/uploads/2019/06/e34b4189894110990510f1334151555bd1c0ed45926c5c8cbc7e9b80aa6744d1_product_card_v2_mobile_slider_639.jpg
7- The Witcher 3: Wild Hunt Buradan CD Projekt RED’e selamlarımı gönderiyorum. Olağan üstü bir firmasınız, kitabın yazarını hiç sevmiyorum. Bunun bir takım nedenleri var ancak buradan yazmak istemiyorum. Bu ekip 3 oyun ile Avrupa’nın en değerli oyun şirketi oldular. Başarılarının devamını diliyorum.

Oyunları anlatmama gerek yok sanırım, müthiş bir senaryosu var. Karakterleri çok seviyorsunuz, oyun mekanikleri şahane. Müziklerini hâlâ dinliyorum.

8- Resident Evil 4 Döneminin en iyi oyunuydu, sanırım serinin de en iyi oyunlarından birisi. O kadar çok sevildi ki, yeni nesle çıkacak oyun 4. oyunun izinden gidiyor. Benim o zamanda oynadığım en iyi oyunlardan birisiydi. Grafiklerine bakıp, tamam artık bundan daha ileriye gidemezler diyordum. Ne kadar naifim değil mi?
https://www.mevzusanat.com/wp-content/uploads/2019/11/silent-hill-mevzusanat-e1580809390687.jpg
9- Silent Hill Korkudan oynayamazdım. İngilizce hiç bilmiyorum, ne yapılması gerektiğini anlamıyorum. Atmosfer beni boğacak gibi olunca da, oyunu kapatıyordum. :sob: Efsane piyano puzzle bu oyundaydı. Günlerce yapamamıştım, internette yok o dönem. Artık kağıda yaza yaza kombinasyonları bir şekilde doğru olanını bulmuştum. Zor olan şeyleri başarmayı seviyorum, Dark Souls sevdam da buradan geliyor galiba. :heart_eyes:


10- Yoshi’s Island Bu oyunu ne oynardım çocukken, sanırım 2. kez bitirdiğim sırada altın çiçekleri, kırmızı altınları ve kırmızı yumurtaları keşfettim. Doğal olarak ben daha hiçbir şey bilmediğime karar verdim. Her bir bölümü didik didik arıyordum, adamlar oyuna görünmeyen duvarlar eklemişler. Oraları kırmızı yumurta ile vuruyordunuz size çiçek atıyordu. Yeteri kadar çiçek toplarsanız da ekstra bölümler açılıyordu. Bu nasıl bir vizyondur, Japonlara bayılıyorum. :face_with_hand_over_mouth:

Not: Sıralama işini pek beceremedim. Bir saat sonra yapsam bu listeyi tamamen farklı olurdu. Belki düzenlerim sonra.

:hanci:

8 Beğeni

1- Age of Empires 2 - Tarih dersi gibi campaignleri, harika müzikleri, seçilebilir 18 milletin çok hassas ayarlanmış güç dengesi bu oyunu kesinlikle en sevdiğim oyun yapıyor.
2- Championship Manager 01/02 - Futbolun en güzel olduğu zamanlarda çıkan serinin en güzel oyunu.
3- Desperados -Grafikleriyle, sinematikleriyle, sürükleyici hikayesiyle hep özel bir yeri olmuştur bende.
4- Commandos - Consider it done sir! İkinci Dünya Savaşı belgeseli gibi oyun olur mu olmuş işte.
5- Rome Total War - Total War serisinin her oyunu güzel ancak bu oyunun yeri bir başkaydı.
6- Fallout 1 ve 2
7-Gothic 1 ve 2
8- Anachronox - Pek bilinmesede oynadığım en güzel, en komik oyunlardan biriydi.
9- Theme Hospital - Hastane yönetmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.
10- Bioshock serisi

5 Beğeni

Ben herhalde bu başlığa 10 oyunluk bir liste giremem. Ne yazsam atladığım oyun olacak çünkü. Aşağıdaki oyunların hepsini bir kez daha oynamaktan gocunmam seve seve oynarım:

Half-Life 1: Çünkü Half-Life 1
Half-Life 2: Çünkü Half-Life 2
Half-Life 3: Pardon bu yanlış oldu.
Diablo II: Henüz daha iyisi çıkmadı.
Heroes of Might and Magic 3: Ah o eski günler.
CM 01/02: Lisede bilgisayar laboratuvarında ingilizce derslerinde oynardık, hocayı da ingilizce çalışıyoruz diye kafalardık. :smiley:
Witcher 3: Oyun mu gerçek hayat mı bilemedim.
Cyberpunk 2077: Pardon bu da yanlış oldu.
World of Warcraft: Hayatımın oyunu. Net.
Starcraft: En iyi strateji
Warcraft 3: Bu da en iyi ikincisi.
Sanitarium: En iyi macera oyunu.
Batman: Arkham City: Çünkü ben Batman’im.
Commandos: Hala yüklü.
Baldur’s Gate 2: Underdark bölümleri efso.
Uncharted (Hepsi): Filmden farksız bir aksiyon.
The Last of Us: Çok fena çok. :frowning:
Mass Effect 2: RPG’nin dibi. Uzay draması. Kaptan Shepard.
Bioshock 1 ve 3: Atmosfer konuşuyor.
Dead Space: Gerilim tavan.
Resident Evil 4: Çok çok iyiydi.
Zelda: A Link to the Past: Canım benim.
Donkey Kong Country 2: Platformun hası.
Super Mario 3: Muslukçu uçuyor.
KOTOR: Çünkü Star Wars.
Roller Coaster Tycoon: En iyi lunaparkı ben yaparım.
Beach Life: Şunun bir yenisini yapamadılar.
Need For Speed: Underground 2: Benim için tek yarış oyunuydu.
Alien: Isolation: Allah belanı versin Alien. Bi tur daha?
Monkey Island 3: İkinci en iyi macera.
Grim Fandango: Bu da üç.
Majesty: I am melting!
Age of Empires 2: Yaparım.
Fifa 99: Benim için Fifa orada başladı ve bitti.
Tomb Raider 2: Cd player aldığımda ilk yüklediğim oyundu.

10 oyuna sığdıramam demiştim :smiley: Daha bir sürü de unuttuğum vardır. Editlerim olmadı.

8 Beğeni

Quantum Break


Neden yeterince ilgi görmediğini bir türlü anlayamadığım bu oyun, işlediği zaman kırılması konusu yüzünden benim hafızamdan kolay kolay silinmeyecek bir oyun oldu. Seçimlerimizin oyunun gidişatını değiştirdiği; oynadığımız, karşılaştığımız karakterler de film endüstrisinden aşina olduğumuz, sevdiğimiz yüzler olunca çok keyifli bir oyun deneyimi sunmuştu bana. Laboratuvarda zaman makinesini ve solucan deliğini görünce bir şeylerin ters gideceğini direkt anlamıştım. İçimden dehşetle “böyle bir şeyin olmaması lazım, bunun olmaması lazım” diyip durduğumu hatırlıyor, o atmosferi çok iyi yarattıklarını düşünüyorum. Çok güzel tasarlanmış bir oyun.

Dragon Age Serisi ( II hariç )

resim
Dragon Age Origins ile başlayan Dragon Age maceram, ikinci oyunla her ne kadar benim için hayal kırıklığı yaratmış olsa da ( zaten o oyunu hafızadan hiç olmamışçasına sildik ) hikaye bazında sevdiğim, yeni duyurulan oyununu sabırsızlıkla beklediğim bir oyun. Karşılaştığımız “companion” lar karakter olarak o kadar gerçekçi gelmişti ki bana hepsine bağlanıp baş tacı ettiğim, güvendiğim için oyun bittiğinde sanki dostlarımdan ayrılmışım gibi boşlukta kaldım. ( Ne olur yeni oyunu batırmasınlar ) Yeni oyunun tanıtımı: Dragon Age Dread Wolf Rises Teaser Trailer - The Game Awards 2018 - YouTube

Detroit Become Human

resim
İşlediği ve düşünmeye sevk ettiği konu olarak yine kalbimde yaralar açmış, köle muamelesi gören androidlerin bilinçlenip isyanını temel aldığı, yaptığımız seçimlerin ise oyunun gidişatını etkilediği bir konusu var.

Witcher Wild Hunt

Uncharted Serisi


“Bu oyun serisini mi yoksa Tomb Raider serisini mi daha çok seviyorum?” Diye beni bir anlığına düşüncelere sürüklemiş olup nihayetinde bunu seçtiğim oyun. Indiana Jones filmlerini çok sevdiğim için bu oyun serisi de bana onu hatırlatıyor. Manzaralar 10 numara, aksiyon 10 numara, hazine arıyoruz 10 numara. Aradığım her şeyi karşılayan, yer yer abi kardeş diyaloglarının duygusallığından karalar bağladığım, yer yer Sam’i şöyle bir tutup silkelemek istediğim bir oyun serisi oldu.

The Incredible Adventures of Van Helsing

resim
Buraya ben de Diablo II yerleştirmeyi düşündüm fakat aynı havayı vermesede alternatif olarak aynı derecede sevdiğim, Diablosuz günlere hızır gibi yetişen bir oyun olmuştu benim için.

Hellblade: Senua’s Sacrifice

https://i0.wp.com/www.technogger.com/wp-content/uploads/2020/03/Hellblade-Senuas-Sacrifice-696x392.jpg
Psikolojik olarak bir insanı nasıl yıkıma uğratırsınız sorusunun cevabı benim için bu oyun. Daha iyi bir deneyim için kulaklıkla oynanması tavsiye edildiği için ilk denememde sesler yüzünden bırakmak zorunda kaldığım, ikinci denememde biraz ilerleyip bu sefer de görsel unsurları beni etkilediği için devam edemeyip bıraktığım, ancak üçüncü denememde bitirmeyi başarabildiğim; çok farklı yapılmış, müzikleri muhteşem olan bir oyun. Evet yetmedi, ikinci oyunu da bekliyorum. Bu nasıl tanıtımdı arkadaş! Senua's Saga: Hellblade 2 - Official Reveal Trailer | The Game Awards 2019 - YouTube

Journey

resim
Bir oyunu nasıl hem basit, hem de hikaye ve görsel olarak nasıl muhteşem yapabiliriz sorusunun cevabı benim için Journey’dir. Müzikler de harika.

Kendime bu sene gelebilecek oyunlar için 2 oyunluk rezervasyon yaptım :joy:
Biri çok büyük ihtimalle Cyberpunk 2077 olacak fakat diğeri için emin değilim. Karar verdiğimde gelir burayı güncellerim.

4 Beğeni

1-Pokemon Fire red ve sonrasından gelenler seri ( severdim o günleri … ondan olsa gerek birde sarıyordu beni fena şimdi oynasam gene kitlenirim )
2-Age of Emripe 1 -2 mythology … (sanırım o zaman asker yapmak falan savas kısmını bilmiyordum , bana saldırınca karşı ülkeler 1 işçi 1 büyücü kaçırmıştım ı tekrardan medeniyetimi kurup hepsini yenmiştim o efsane geri dönüş desem baya keyif vermişti)
3-futbol manager (Spor hayatımın sakatlanıp bittikten sonra bu oyun ilaç gibi gelmişti)
4-heroes might of magic( bu oyunda bana sabretmeyi öğrettiği içindir 8kişi yapınca o kum saatine feci ayar olurdum…)
5-Need for speed mostwanted (Arabayla yapamadıklarımı orda yapmak baya iyidi , poliselerin kovalamasından bahsetmiyorum bile aşırı sarıyordu )
6-Dota ( napsam acaba geçte oldu saat ulan bi dota atıyım …)
7-Silkroad(Heralde Parti kurup hunter thief trader yapılan kapışmalar yaptıgım parmak kasının sebebidir)
8-Satranç (Her zaman yanımdadır)
9-Fifa street 2 (harikadır o hareketleri yapmak yapmağa çalışmak yapabilmek…)
10-The Punisher ( Frank Castle ayrı bir saygım vardır … ne zaman cezalandırmak istesem duygularıma bir nebze tercuman olmuştur …

2 Beğeni