En Sevdiğiniz 10 Dizi

• Battlestar Galactica (çok :heart:)
  • House MD (ah ah lisedeyken duvarımı Hugh Laurie posteri süslerdi :sweat_smile: )
  • Breaking Bad
  • Downton Abbey (geç buldum ama favorilerimden oldu :heart: )
  • Doctor Who (Matt Smith’den sonra izlemedim)
  • Lost (son sezonları çok bozsa da çılgınlar gibi beklediğim, teoriler kastığım ilk diziydi)
  • Behzat Ç. (sadece tv’de yayınlanan bölümleri ama. Blutv’de çıkan berbat şey değil)
  • Avrupa Yakası
  • Dexter
  • Modern Family
  • Aşk-ı Memnu ( :sweat_smile: )
  • Supernatural (11 sezon falan izledim ama tabi ki ilk 5 sezon favorim)

Edit: oo Supernatural’ı nasıl unuturum ya :anguished:

6 Beğeni

Supernatural’ın 6. sezonundan sonra da aynı keyifle izleyebildiniz mi diziyi acaba? Gerek çevremde gerekse sosyal medyada - ya da geek sitelerinde - 6. sezonla birlikte epey bozduğu söyleniyor. 6. sezondan sonra da fazlasıyla sezon olduğu için ilk 5 sezon hatrına kötü bir 10 sezon daha izlemek istemiyorum.

Hugh Jackman House’da oynamış mıydı? Hugh Laurie ile karıştırıyor olabilirsiniz.

2 Beğeni

Ben tüm sezonları aşağı yukarı aynı keyifle izledim diyebilirim. Diziye başlayıp güncele geldiğim süreçte 7-8. sezonlar yayınlanmıştı sanırım. Arka arkaya bu kadar çok sezon izleyince yanlış hatırlamıyorsam 7. sezonda biraz bunalmıştım. Dizide bir tekdüzelik olmuştu, ben de sürekli aynı diziyi izleyince ara verme ihtiyacı hissetmiştim. Ama daha sonraki sezonlarda toparlayıp eski heyecanına dönüyor.

Bozduğu söylenen kısımlar bir iki sezon için geçerli olsa gerek ki o sezonları da ben güncel olarak haftalık izleseydim sıkılmazdım. Yani izlenmeyecek kadar kötü olması gibi bir durum yoktu. Geri kalan sezonları hep çıktıkça haftalık izledim, bir süre sonra ana, yan demeden neredeyse tüm karakterlere iyice alışıyorsunuz zaten. Benim yıllarca takip ettiğim en uzun soluklu dizidir. Dizi tam final yaptığı sıralar ben de genel olarak dizi izlemekten uzaklaşmamış olsaydım yokluğunu fazlasıyla hissederdim. Devam etseydi daha da izlerdim. Çünkü konu gereği malzeme bol, istedikleri kadar uzatabilirlerdi. Karakterler de sağlam ve oturmuş olduğu için bir süre sonra konu ne olursa olsun kendilerini izletiyorlardı.

Tabii burada dizinin tür ve konu olarak ilginizi çekiyor olması önemli. Sonra gerisi geliyor zaten. Ama konusuna o kadar ilginiz yoksa ve sadece dizinin puanı yüksek vs. diye merak ediyorsanız bir süre sonra sıkılır mısınız bilemiyorum tabii.

4 Beğeni

Süper Baba
Behzat Ç.
The Big Bang Theory
How I Met Your Mother?
Vikings
OZ
Lost
Game Of Thrones
Breaking Bad
The walking dead

1 Beğeni

Breaking Bad’i iki kere yazmışsınız🙂

1 Beğeni

Anladım, çok teşekkürler. Şu an Mad Men’i izliyorum bitince Supernatural’a başlarım büyük ihtimalle.

1 Beğeni

Rica ederim. Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bir ara bunalıp uzun soluklu bir ara verdiğim için keyifle izledim çünkü özlemiştim. Açıkçası bu kadar uzun dizilerde 1-2 vasat sezona tolerans gösterebiliyorum, sonunda bir şekilde toparlıyorlar. İtiraf etmek gerekirse benim için ilk 4 sezon çok çok iyiydi, o tadı diğer sezonlarda tabii ki bulamadım.

@ilydious 'un dediği gibi genel olarak konu sizi cezbediyorsa, izlediğiniz için pişmanlık yaşamazsınız.

1 Beğeni

Jackman yazmışım ya Hugh Laurie tabi ki :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Family Guy (Aile Adamı)

Supernatural (Süperdoğal)

Fringe (Saçak)

Two and a Half Men (İki ve Bir Yarım Adamlar)

Person of Interest (Faiz Kişisi)

Marvel Dizileri (Marvel Dizileri)

Doctor Who (Doktor Kim)

House MD. (Ev DM.)

Sherlock (Sherkilit)

Prison Break (Hapis Molası)

Not: İngilizce bilmeyen arkadaşlar için Türkçelerini de yazdım :upside_down_face::wink:.

2 Beğeni

Game Of Thrones - Black Mirror - House MD diğer dizilere nazaran daha çok yazılmış.

Supernatural’ın ilk sezonu izlemiştim. Sonra öyle kaldı. Beğenmiştim ama fazla uzundu ya :joy: Belki bir gün bitiririm

1 Beğeni

Teşekkür ederim, düzelteyim.

1 Beğeni

Game of Thrones
Breaking Bad
Battlestar Galactica
The Wire
Fringe
Band of Brothers
Dark
Peaky Blinders
Oz
Spartacus

5 Beğeni

Supernatural’i bende tam hatırlayamamakla birlikte altıncı ya da yedinci sezonda bırakmıştım. 2011 yılıydı. İlk beş sezon güzeldi fakat sonrasında devamını getiremedim. Ama o dönemlere dönüp baktığım zaman deli gibi izlediğimi hatırlıyorum.

1 Beğeni

Breaking Bad
How I Met Your Mother
Person of Interest
Sons of Anarchy
12 Monkeys
Dexter
Prison Break
Mr. Robot
Supernatural
Dark

2 Beğeni

Seinfeld
The IT Crowd
The Office
Avrupa Yakası
2 Broke Girls
Fleabag
Sherlock
The Mentalist
Westworld

3 Beğeni

Avatar: The Last Airbender ( En güzeli )
Six Feet Under
Sons of Anarchy
Downton Abbey
Aşk-ı Memnu
Heroes
Prison Break
The O.C
The Office

Edit: Favorim değil ama 10’a tamamlamış olayım Game of Thrones

2 Beğeni

1 tane daha ekleseydiniz :slightly_smiling_face:

2 Beğeni