Aaaa Game of Thrones’a böyle muamele de yapılmaz ya
Penny Dreadful
Breaking Bad
What We Do in the Shadows
The Orville
Fringe
The Office
Flaebag
Good Omens
Blue Mountain State
Disenchantment
Aslında ben tam bir dizikoliğim. Çokça zamanım yolda geçiyor, kitap/dizi döngüm yoğun bu yüzden. Genelde sesli ve karanlık ortamlarda yolculuk yaptığım için genelde dizi tercih ediyorum haliyle ve hatta uzun süre de spor yapıyorum mesela, aletlerde dizi izlemek kolay oluyor, arşivim daha da genişliyor haliyle. Bu liste ilk aklıma gelenler oldu, ilk 10 demem yanlış olur ama yine de eklemek istedim.
Better Call Soul’un BB’den 10 kat daha iyi olduğunu düşünen arkadaşlarımla kavga ediyordum şimdi. Bu mesajın iyi geldi.
İlk olduğu için onun yerini değiştiremem. Evet, BCS daha profesyonelce ve adım adım işleniyor çünkü BB ön hazırlık gibi oldu ama yine de BB her zaman önde.
Skylar, oğlu ve keş çocuğun arkadaşları olmasa baş yapıt zaten. Kusurlarına rağmen iyi izletiyordu kendini. Ben BCS’a dayanamadım hızlı hızlı geçerek son sezona geldim.
Yok ben gayet zevkle izliyorum ama dönemin atmosferini de değerlendirerek yorum yapıyorum; koca bir nesil met aşkıyla büyüdü, etkisi büyük :d
Saydığınız dizilerin hiçbirini izlememişim
Bisiklet ve koşu bandında bitirdim Stranger Things’i Gerçekten kolay oluyor.
Ben de çok severek izlemiştim ama Skylar’ı görünce keyfim kaçıyordu. İnşallah iyi oyuncu olduğu için bana itici geliyordur. Hank ile aynı masada oturup birbirlerinin gözüne baktıkları her sahne ayrı bir gerilim katıyordu.
Merlin
The Umbrella Academy
Ragnarok
Bridgerton
You
Winx Efsanesi
Anne with an E
Kalp Çağrısı
Atiye
Virgin River
You benim de en sevdiğim işlerinden Netflix’in. Maniac ile yer değiştirebilir gibiyim. Ama ufak bi’ farkla Maniac önde. You’nun 4.sezon da işler değişebilir
Mini diziler de çok iyi gidiyor kardiyo aletlerinde. Eliptik+koşu bandı+bisiklet+merdiven 2-3 bölüm tüketiyorum seri şekilde. Yazdığım dizileri de ayrıca tavsiye ediyorum. pişman olmazsınız(:
@Artorias bence Skylar itici bir karakter, diğer yandan ben şekilciyimdir mesela, kadın güzel bir kadın albenisi var ama o iticilik de var, iyi oyuncu olduğu da aşikar, oyunculuk+iticilik=nefret, her oyuncu böyle net bir nefret kazanamıyor :d
Kendini tekrarlamazsa yine güzel olur eminim
Victoria Pedretti diziye harikalar getirdi. Oyunculuğunu çok seviyorum. Onsuz nasıl olacak bakalım
Dizide Skylar ağlamaya başlayınca ben: Ağla ağla açılırsın.
Biraz işim var bitireyim ben de listemi yazayım.
Çok farklı bi’ hikaye izlemeyiz bence. Yine Joe’nun psikopatlıklarıyla geçer
Kadın karakter nasıl olacak acaba?
Love karakterinden daha az psikopatı kurtarmaz
Sıra gözetmeksizin yazıyorum
1.Supernatural 5. sezona kadar. Sonrası bence olmasa da olur.
2.Lost
3.Breaking Bad
4.Spartacus
5. How i met your mother
6.Game of Thrones son sezonlar hariç
7.BSG Battle Star Galactica
8.True Detective
9.Fargo
10. Mandolorian
11. Bonus 1 - Firefly
12. Bonus 2 - Mad Men
13. Bonus 3 - The Crown
14. Bonus 4 - Dexter son sezon hariç
15. Bonus 5 - Merlin
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Genel olarak nedir bu dizilerin son sezonlarından çektiğimiz
Supernatural 5.sezon neydi bea… yeniden başladım geçen hafta ilk sezon bitti, çok özlemişim.
Evet valla Jensen Ackles kendini bu seride çok harcadı ama müthiş potansiyeldi. 5-9 arası çok baymıştı ama saygıdan 13’e kadar izledim. Hatırlamak için başa döndüm.
Brandon Sanderson forever!!! Malazancıları kovalayalım :)))