Eski Dünya

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Eski Dünya – Aylık Öykü Seçkisi

image

Leo izin gününde, Jack ile buluşmuş ama duyduğu tek şey Meryem olmuştu: İzlediği filmler, dinlediği müzikler, okuduğu kitaplar, sabah kahvaltıları, akşam vardiyasında giydiği terlikler… Meryem’in olan her şey Jack’indi; olmayanlar da giderek Meryem’e dönüşüyordu. Meryem, Jack’in çalıştığı iş yerinde iki ay önce işe başlamıştı. Araları iyi sayılırdı ama Jack hâlâ açılamamıştı. Ve açılamadıkça, tüm hayatı… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Arka planda insanlığın başka gezegenlerde kolonileşmesini ve teknolojinin ne denli geliştiğini gösteren güzel bir öyküydü.

Sanırım gün gelecek ve Dünya gerçekten de bir mit olup insanların gezmeyi ve görmeyi isteyeceği bir yer olacak. Kimbilir?

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Ben şöyle denmesini tercih ederdim diyeceğim yerler oldu ama genel itibariyle sakin bir öyküydü. Bir önceki yoruma katılıyorum. Elinize sağlık.

Metaverse’ün insanlara neler yapacağına dair kıza ve öz bir öykü. Yalnız, tek başına, eskiyi görmemesine rağmen özleyen, dünyadan korkan, somutluğa direnen ama cazibesini de hayal etmeyen edemeyen bir insanlık. Elinize sağlık. Kaleminiz daim olsun. :grinning:

Olası bir metaverse’te yaşayan insanların hayalini kurduğu hayatı yaşamakla meşgulüz. :smirk: (Şaka şaka, gezegenin içine ettik.)

Gelecek projeksiyonunu doğal bir üslupla sunan güzel bir öykü olmuş, emeğinize sağlık.