Fables (Masallar)

Bu serinin ülkemizde gereken değeri görmediğini düşünüyorum.Acaba benden başka sevenler de var mı? Fazla ilgi görmediği için basım zamanları da belirsiz oluyor.Yeni cilt ne zaman çıkıcak bilginiz var mı?

2 Beğeni

Bende 10 cilti var. 11.ci cilt ise Temmuz ortası geliçek.Ama seri sevilsin sevilmesin Türkiyede yayınevlerinin kitapları kan kusturarak çıkarma politikası oldugundan çok uzun yıllara sarkabiliyor seriler.

Seriyi okumadım ama Wolf Among Us hikayesine bayılmıştım.

Ben de ilk 10 cildi okudum merakla 11. yi bekliyorum ama temmuz ortası çıkacağını senden öğreniyorum.Teşekkür ederim bu bilgi için :grin:

1 Beğeni

Bende geçen hafta kapak görseli paylaşılca sordum,temmuz ortasına kaldı dediler.Umarım bu yıl 2 veya 3 cilt çıkmış olur.

1 Beğeni

Bu seri toplamda kaç cilt olacak bilgisi olan var mı? 11 cilt elimde mevcut ve 9 cilde kadar okudum ve muhteşem bir iş çıkarılmış…

  1. cilt olarak yayınlandı orijinalde. Arkabahçe’nin devamını getirmesi düşük bir ihtimal. Bıraktık dediler söylentisi var. Dokuza kadar okumuşsunuz, 10.cilt ile genel hikaye tatmin edici bir sona erişiyor.
1 Beğeni

Canlı yayında bazı serilere devam etmeyeceklerini söylemişlerdi. Ben Masallarda söylendi diye hatırlıyorum devam etmeyecek serilerde.

Arkabahçe hangi seriyi normal bir şekilde devam ettiriyor ki?:slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Maalesef haklısınız. Satılmıyor bahaneleri ama yeterince tanıtımını yapmıyorlar. İngilizceden kazandıkları daha çok tatmin ediyor sanırım onları.

1 Beğeni

Tanıtım konusunda da sıkıntılılar basım konusunda da. Gittikçe kalite düşerken fiyat artıyor. Keşke yayınevini kapatsalar da sadece kitap satışına dönseler.:slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Teşekkürler, devamının gelmeyecek olması oldukça kötü. Fables 'in yerine geçebilecek başka bir çizgi roman okumadım ben. Hakikaten üzüldüm. Hiç hazetmiyorum bu tür yarım yamalak işlerden. Yayınevinden birdaha tek bir ürün almayacak kadar hazetmiyorum. Kin beslerim. Velev ki yarın birgün seveceğimi düşündüğüm bir iş yaptılar, nasıl olsa yarım kalır diyip almam. Sinir oldum yav.

1 Beğeni