Fantastik Bir Evrende Sıradan Bir Esnaf Olsaydınız?

Gel gardaşum gel. Karanlık Varlık dünyaya dokunmadan bereketini çıkart.

2 Beğeni

Bu arada zararlıdan kastım zehir,öldürücü şeyler değil. İyi karakter olurdum. :blush:

1 Beğeni

Bu meslekleri yapmak için belli bir cinsiyete ihtiyaç mı var yahu? :rofl: :rofl:

1 Beğeni

Ahahaha abi aklıma ilk gelen buna benzer bir şeydi zaten. Diskdünya evreninde “Zararına Dibbler” gibi biri olurdum.

3 Beğeni

İkinci için yok ama demirci olmak çok güç ister, bende de bu halimde o yok.

1 Beğeni

Aslında bu tip fantastik meslekler bazı oyunların ana temasını olusturuyor az da olsa hevesini almak isteyenler için önerilerim

-jacksmith(hala varmi bilmiyorum web uzerinden oynanan bir oyundu demirci bir eşeğin yaptığı onlarca silah ile bir grup maceracıyı donatıyorduk )

• majesty serisi ilk oyun cok eski (sanırım 2000 lerin başı) ama çok dengeli bir oynanışı vardı.Maceracılara silah zırh iksir vb sattığımız taycoon oyunlarına benzer yapısı ile ufakdan ticaret oyunlarınada göz kırpan harika bir oyundu.
    İkinci oyun nispeten yeni olmasına rağmen cok bir yenilik getirmemesi ve kasıntı zor (yada bana öyle geldi) nedeniyle çabuk elendi.

• potion craft bir türk ün yaptığı bayada iyi yorumlar alan iksir sattığımız bir oyun.sadece satımı değil yapımı da bize ait.havanda bitkileri ezmekden tut,körük ile ne kadar kaynatacağımız,imbikden ne kadar su ekleme dahil bütün hepsi bizde.hatta rastgele yeni tariflerin açılması da bu olaylara bağlı.oyunda ilerledikçe yeni ozellik ve ekipmanlar açılıyor.şiddetle tavsiye ederim.

3 Beğeni

Sürekli bir yerler hasar gördüğü için sigortacı olurdum. Ejderha saldırısını bazen doğal afet bazen terör eylemi ilan etme gibi birkaç da sahtekarlık buldun mu zenginsin

8 Beğeni

İşinize karışmak gibi olmasın ama bence tam tersi :joy: risk çok yüksek ya khalesi gibi ejderhası ile gelen bir tiran bütün şehri yıksa sen iflas bayrağını çoktan çekersin.Gerçek hayatda çok örneği var (bkz.ikiz kuleler)

Bence en güzeli herbalistlik iksir yapıcılara ham madde sağlamak.Ne akar ne kokar :slight_smile:

3 Beğeni