Fantastik ve Polisiye Kitap Satışı

Merhaba, vefat eden arkadaşımın ailesinin isteği üzerine kitaplarını satıyoruz elde edilen geliri Lösev’e bağışlayacaklar. Çoğu kitabın türü romantik, genç kurgu ama arada polisiye ve fantastik kitaplar da mevcut onları da buraya yüklemek aklıma geldi satışları gardrops üzerinden yapıyoruz fotoğrafları yüklüyorum teker teker fiyat yazamıyorum ilgilendiğiniz olursa fiyat sorabilirsiniz.

r

1 Beğeni

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Hayırlı satışlar dilerim.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Ailesine ve size sabırlar dilerim.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. İblis Döngüsü Serisi, Doğan’dan çıkan Tess Gerritsen kitapları ve Demir Altın için fiyat alabilir miyim?

1 Beğeni

Başınız sağolsun hocam. Witcher serisi, İblis Döngüsü serisi, Chris Carter ile Fitzekler ve Leigh Bardugo serisi için fiyat alabilir miyim?

1 Beğeni

@Artorias @J.S teşekkür ederim.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. İblis döngüsü serisi 600 tl, Tess Gerritsen’lerin tanesi 80 tl (ama aralarında satılanlar var.) Demir altın 200 tl.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Witcher serisi 1500 tl, iblis döngüsü 600 tl, Chris Carter ve Fitzeklerin tanesi 100 tl, Leigh Bardugo ciltliler 150 tl gölge ve kemik serisi set 150 tl.

1 Beğeni

İblis Döngüsü alacağım, Tesslerin hangileri eksik arkadaşıma sorup onları da alacağım hocam.

1 Beğeni

Tamamdır iblis döngüsünü ayırıyorum Tesslerden de Rizzoli Isles serisine ait olanlar satıldı.

1 Beğeni

Teşekkür ederim hocam. İblis Döngüsü için ilan açabilir misiniz?

1 Beğeni

https://www.gardrops.com/kadin//iblis-dongusu-68309c5e0ca63

1 Beğeni

Aldım hocam, teşekkürler.

1 Beğeni

Rica ederim hayırlı olsun şimdiden cuma günü kargolama işlerini yapabiliyoruz beklemek sıkıntı olmaz umarım.

1 Beğeni

Olmaz tabii ki hocam.

2 Beğeni

Başınız sağ olsun. Trevanianlar için fiyat alabilir miyim?

1 Beğeni

Teşekkür ederim. O kitaplarda sararmalar mevcut onu belirteyim fiyat olarakta hiçbir bilgim yok nasıl bir fiyat çıkaracağımı bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

1 Beğeni

Kentte Sıcak Gece hariç diğerleri için 600 TL teklif edeyim o zaman, inanın ben de bilmiyorum değerleri nedir.

1 Beğeni

Tamamdır ne derseniz o olsun yeter ki okuyan birilerine gitsin ilanı açayım o zaman.