Fantastik ve Polisiye Kitap Satışı

Merhaba, vefat eden arkadaşımın ailesinin isteği üzerine kitaplarını satıyoruz elde edilen geliri Lösev’e bağışlayacaklar. Çoğu kitabın türü romantik, genç kurgu ama arada polisiye ve fantastik kitaplar da mevcut onları da buraya yüklemek aklıma geldi satışları gardrops üzerinden yapıyoruz fotoğrafları yüklüyorum teker teker fiyat yazamıyorum ilgilendiğiniz olursa fiyat sorabilirsiniz.

r

Başınız sağ olsun. Hayırlı satışlar dilerim.

Başınız sağ olsun. Ailesine ve size sabırlar dilerim.

Başınız sağ olsun. İblis Döngüsü Serisi, Doğan’dan çıkan Tess Gerritsen kitapları ve Demir Altın için fiyat alabilir miyim?

Başınız sağolsun hocam. Witcher serisi, İblis Döngüsü serisi, Chris Carter ile Fitzekler ve Leigh Bardugo serisi için fiyat alabilir miyim?

@Artorias @MelihAntepli teşekkür ederim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. İblis döngüsü serisi 600 tl, Tess Gerritsen’lerin tanesi 80 tl (ama aralarında satılanlar var.) Demir altın 200 tl.

Teşekkür ederim. Witcher serisi 1500 tl, iblis döngüsü 600 tl, Chris Carter ve Fitzeklerin tanesi 100 tl, Leigh Bardugo ciltliler 150 tl gölge ve kemik serisi set 150 tl.

İblis Döngüsü alacağım, Tesslerin hangileri eksik arkadaşıma sorup onları da alacağım hocam.

Tamamdır iblis döngüsünü ayırıyorum Tesslerden de Rizzoli Isles serisine ait olanlar satıldı.

Teşekkür ederim hocam. İblis Döngüsü için ilan açabilir misiniz?

https://www.gardrops.com/kadin//iblis-dongusu-68309c5e0ca63

Aldım hocam, teşekkürler.

Rica ederim hayırlı olsun şimdiden cuma günü kargolama işlerini yapabiliyoruz beklemek sıkıntı olmaz umarım.

Olmaz tabii ki hocam.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Trevanianlar için fiyat alabilir miyim?

Teşekkür ederim. O kitaplarda sararmalar mevcut onu belirteyim fiyat olarakta hiçbir bilgim yok nasıl bir fiyat çıkaracağımı bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Kentte Sıcak Gece hariç diğerleri için 600 TL teklif edeyim o zaman, inanın ben de bilmiyorum değerleri nedir.

Tamamdır ne derseniz o olsun yeter ki okuyan birilerine gitsin ilanı açayım o zaman.