Fate Serisi: En Kapsamlı Rehber ve İzleme Sırası

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/dosya/fate-serisi-en-kapsamli-rehber-ve-izleme-sirasi/

image

Görebileceğiniz en detaylı Fate rehberine hazır olun! Anime izleme sırası dahil olmak üzere evrene ait tüm bilgiler. (DEVAMI…)

14 Beğeni

Benim de ilk defa Fate animesi izleyeceklere tavsiyem: Fate/Zero izleyip bırakın. Başka anime rıhtımlarına yelken açın.

1 Beğeni

Eline sağlık @Expelliarmus, son derece detaylı bir rehber olmuş.
Ben izlerken şöyle bir sıra takip etmiştim : Lord el-Melloi-Unlimited Blade Works (seri olan)-Zero-Stay Night (2006)-Heaven’s Feel
Lord el-Melloi çıkarken ismi ilginç gelmiş bakayım neymiş demiştim. Sonra bi’ öğrendim ki kocaman bir serinin parçalarından biriymiş. Hem de konu son derece ilgi çekici. Sonra elimi verdim kolumu kaptırdım. Herkes aynı şeyden (anime olur, başka şey olur) aynı derecede zevk almayacağı için “Siz de hepsini izleyin, evrende ne var ne yok öğrenin.” demeyeceğim, ancak benim için hoş bir yolculuktu.

2 Beğeni

Teşekkürler. Lord el-Melloi ile baya ters yerden başlamışsın. :grin: Ama Zero sonrası Lord el-Melloi izlemek ideal bence. Yani aslında
Fate UBW
Heaven’s Feel
Fate/Zero
Lord el-Melloi

Şeklinde de izlenebilir. Lord el-Melloi ben çok sevdim. Umarım benzeri animeleri yine yaparlar.

Daha bitmedi, bitmez. Bu evren daha da büyüyecek…

2 Beğeni

Sen mükemmel bi insansin ya şunu google amca da bile arasak ben bunu bilmiyorum yeğenim deme ihtimali yüksek eline emeğine sağlık gözüm korkmadi değil bu arada toplasan one piece in yandan yemisi gibi uzuuun saatler isticek benden bi ara baslayabilirim umarim

2 Beğeni

Çok güzel açıklamışsın eline sağlık
Nasıl izleyeceğim dair biraz araştırdım ama en güzel özetleyen sensin cidden

1 Beğeni

fate/zero’yu balon gibi şişirip şişiriyorsunuz, hem genel fate evreninin tonunun da farkındasınız buna rağmen fate/zero gibi evrenin tonu üzerine yanlış izlenimler veren bir animeyi ilk başa atmak çok mantıklı mı?

ayrıca nedir bu “fsn’den zero spoilerı yeme” kaygısı? FSN 2004 çıkışlı bir visual novel, Zero ise 2007 çıkışlı bir light novel ve stay night’a prequel olarak çıktı. nasıl empire strikes back, revenge of the sith üzerine spoiler veriyorsa fsn de zero üzerine spoiler verecek tabi! ama bu hala kronolojik sıraya göre değil çıkış tarihine göre tüketilmesi gerektiğini değiştirmiyor.

zero’yu stay night’tan önce tüketen stay night deneyimini heba eder! açın vn’i okuyun!

2 Beğeni

Fate spring song nerden izleyebilirim ?

Nihayet Fate Spring Song animesinin İngilizcesi çıktı. Türkçe altyazısı da çıktı. Planetdp’de var. İkisini birleştirip izleyebiliriz artık.