Favori Anime Serileriniz?

8.bölüm itibariyle Chainsaw Man… O nasıl bölümdü ya, tüylerim diken diken.

Şöyle genel bir sıralama yapayım.

1. Ergo Proxy
  2. Saraiya Goyou
    3.Barakomon
1 Beğeni

1-one piece
2-code geass
3-vinland saga
4-hunter x hunter
5-one outs

1 Beğeni
  • Death Note
  • Steins Gate
  • Gintama
  • Hellsing Ultimate
  • Drifters
  • Ano Hana
  • Naruto
  • Youjo Senki
  • Shingeki no Kyojin
  • Overlord
  • GATE
  • Sword Art Online 1
1 Beğeni

Sektöre dair genel favlarımız yeni yaptık ok.

1 Beğeni

Naruto / Naruto Shippuuden

Monster

Ergo Proxy

Dororo

Sailor Moon

Natsume Yuujinchou

2 Beğeni

Ben bu konuyu daha önce nasıl görmemişim acaba :thinking:

One Piece
Naruto / shippuuden
Hunter x Hunter
Monster
Re:Zero
Vinland saga
Shokugeki no souma
Cowboy bebop
Jujutsu Kaisen
Pokemon bu da çocukluğumdan gelsin hadi.

Sıralama yapmadım yazarken epey zorlandım ama bunların hepsini de seviyorum. En iyisi hangisi dersem de büyük ihtimalle HxH ipi göğüsler.

2 Beğeni

Hocam benim favorim bütün günahlarına rağmen Naruto. Bu sarışın veletle bağ kurdum. Ağladığında ağladım. Güldüğünde güldüm. Naruto’nun omuzlarda taşındığı sahnede en az Kakashi kadar gururlandım. Shikamaru, Killer Bee ve Rock Lee gibi izlemesi aşırı keyifli karakterleri anmasam olmaz. Shikamaru’nun arcı muhteşemdi. Killer Bee yavaşça ölmekte olan bir seriye can suyu oldu. Rock Lee ise Gaara ile dövüşüyle hafızalara kazındı.

Steins Gate ve Psycho Pass soft bilimkurgu olarak beni etkiledi. Öyle detaylı, derin ve etkileyici evrenleri yok. Gerek de yok. Hikayeleri öylesine keyifli, merak uyandırıcı ve zekice ki beni kendilerine hayran bıraktılar. Steins Gate’in finalini detaylarıyla hatırlamıyorum fakat boğazımı düğümlediğini hatırlıyorum.

Claymore az bilinir ama bilenler şuna emindir ki bu anime birkaç sezon daha sürseydi bir klasik olacaktı. Olamadı. Yarım yamalak bir hikaye olarak kayıtlara geçti. Fakat ben bir sürü güzel şövalye kadının hikayeleri anlatıldığı için ayıla bayıla izlemiştim.

Berserk bana yumruk gibi çarpmıştı. İlk izlediğimde 19 yaşındaydım. Bir gecede 49 olmuştum.

Hunter x Hunter bir şaheserdir. Bir kez daha izleyeceğime eminim. Bir kez daha izlediğimde eminim ki bir kez daha izlemek isteyeceğim. Kimera Karınca arcı ideal yazarlık örneğidir. Beğenmeyenlere teessüf ediyorum.

2 Beğeni