Flaneur Kitaplar 📚

Herkese merhaba,ben uzun süredir kararsızım Flaneur’un son çıkarttığı iki kitap konusunda.Aslında Blazing Combat büyük ihtimalle alacağım yinede alan,okuyan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum diğer yandan From Hell’i alıp almamak bir hayli kafamı karıştırıyor.Gerçekten parama ve zamanıma değer mi diye soruyorum kendi kendime.Onun içinde aynı şekilde okuyan arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

Bir diğer sorum da siz değerli okuyucular Flaneur hakkında ne düşünüyorsunuz bunu öğrenmek :slight_smile: Yakın vadede birkaç güzel kitap çıkaracaklar diye biliyorum.

1 Beğeni

Ben ikisini okudum ikiside ayrı güzeldi.Blazing Combat çizim ve etkileyici hikayeleri bakımından çok iyiy di,From hell ise hem hikaye hemde çizim bakımından mükemmel ötesiydi.İkisinide tavsiye ederim.

1 Beğeni

Bu güzide yayınevi umarım bir gün Lal Kitap’ın ilk ikişer ciltlerini bastığı Creepy ve Eerie serilerine de devam eder.

1 Beğeni

Merhaba! Böyle bir plan yok şimdilik…

Böyle cevap geldi flaneur’dan.

Çok uzun seriler olduğu için pek şaşırtıcı değil. Ama Blazing Combat gibi Warren Publishing’den çıktığı için umut etmiştim.

1 Beğeni

Blazing Combat sadece 777 adet basıldı diye biliyorum, almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutmanızı öneririm.

Aynen bunu eklemeyi unuttuk valla.:slight_smile:

resim

8 Beğeni

Cehennemden Gelen’in özel baskısı olduğunu gördüm fakat hiçbir yerde bulamadım. Kendi sitelerine girdiğimde de iki farklı baskı olduğunu gördüm fakat satış linki bulamadım. Bunları nerede satıyorlar?

1 Beğeni

Cehennemden Gelen özel baskı 200 taneydi sanırım çıkar çıkmaz hemen bitti.Şuan 600-700 tlye satılıyor bende özel baskıyı kaçırmıştım kılpayı…Özel baskılar çıkacağı vakit duyuruyorlar İnternet üzerinden alabiliyoruz Kitapyurdu vs

2 Beğeni

İnstagram sayfasını takip etmek lazım o zaman. Teşekkür ederim.

Ben de bu ara limitli basım habibi bakıyordum 225 liraya falan bulunuyor eğer onu da arıyorsanız.

Bu limitli kitap işinden nefret ediyorum. Basın işte ikinci, üçüncü baskıyı. Koleksiyonerlere gitse gerçekten laf etmeyeceğim ama hep sahaflar alıyor.
Cuma günü Nadirkitap’dan Blazing Combat aldım aldıktan sonra adam aynı fiyattan tekrar koymuş ürünü. Elinde kaç tane var kim bilir!

Hocam çok haklısınız bir kitabın sadece limitli versiyonunu basma olayını hiç çözemedim. Bir yandan anlıyorum çünkü örneğin Love in Vain sırf limitli numaralı diye etiketine 10 15 lira ekliyor belki de. Bir satış stratejisi yani. Blazing Combat yine az çok bulunuyor ama geçen gün gördüm ben de Nadir’de bir adam satıyordu 5 stoğu vardı. Allahtan her kitapta yapmıyorlar From Hell ve Habibi normal baskı da yaptı.
Bence Flaneur’un mantığı “Bizim bastıklarımız kitlesi çok dar kitaplar doğru düzgün satmaz bari güzel bir baskı çıkaralım” gibi neredeyse hobi olarak yapmak bu işi. Ancak Türkiye’de şu an bağımsız çizgi roman çok tutuluyor Karakarga kaç farklı eser bastı hepsi de satılıyor gayet. Bir de reklam da pek yapmıyorlar. Ben bu foruma üye olmasam hayatta haberim olmazdı böyle bir yayıncının varlığından.

1 Beğeni

Hocam satılıyor dediğiniz kitaplar muhtemelen üç bin baskı falan yapıyor. Bu kitaplar az satan kitaplar bu yüzden böyle özel tasarımlarla pahalı satılmasını gayet doğru buluyorum. Yoksa bu işletmeler iflas edip kapanır giderler. Ama benim isteğim tek baskıyla sınırlı kalmaması.

Buna ben de katılıyorum. Forum olmasa benim de haberim olmazdı.

2 Beğeni