Forum Kullanıcılarının En Sevdiği Müzik Türü Nedir?

Acaba forum kullanıcilarının en sevdiği müzik türu hangisi? Çok merak ettim.

  • Rock
  • Metal
  • Jazz
  • Blues
  • Pop
  • Soul
  • Funk
  • Disco

0 oylayanlar

2 Beğeni

Ben bir şeye takılıp kalmam, ruh halime göre oturup Müslüm baba bile dinlerim. Ama dönüp dolaşıp gün sonu geleceğim yer Halk müziğinin modern veya otantik yorumlarıdır.

6 Beğeni

Hepsini dinlerim. Bunlara ek bir dünya daha dinlerim. Tek bir türe de takılıp kalamayanlardanım. Bir de ben türleri de biraz birbirine karıştırırım. Bana bir müzik açsanız ve bu hangi tür deseniz, çok bariz olmadıkça hangi tür pek bilmem. Funk neydi bilmiyorum mesela araştırdım ve muhtemelen yine unuturum ama olsun. Evet, Funk da seviyorum. Temsilen Rock seçtim ama hepsini seçebilmeyi tercih ederdim. ^^ Yine de sanırım yoğunluk Rock benim için.

5 Beğeni

Belli bir türe takilı kalmak doğru değil zaten. Ruh halimiz neyi istiyorsa onu dinlemeliyiz bence. Mesela bende son 3 aydır Metal dinlememe rağmen bu son 2 haftadır canım acayip Progserif ve Blues Rock çektiği için Rock dinledim.

1 Beğeni

Genel olarak her tür müzik dinleyebilirim ama gün içinde Disturbed dinlemezsem bir şey eksik gibi hissediyorum. Yine de seçenekler arasında rap olsaydı zorlu bir seçim olurdu şu aralar rap çok dinliyorum.

2 Beğeni

Seçenekler içinde ağır bastığı için rock diyeceğim ama ben de rap başta olmak üzere her tür müzik dinlerim.

Trap müzik yok.Eksi.

Ben de türe göre ayrım yapmaktansa bireysel olarak müzik bazında ayrım yapanlardanım. Şu türü dinlerim şunu dinlememden ziyade şu müziği dinlerim şunu sevmedim gibi bir yaklaşım içerisindeyim. Bir de o anki ruh hali gerçekten çok etkili. Diyelim güneşli bir yaz günü sahil kenarından arabınızla geçiyorsunuz, arabada arkadaşlarınız var. Orada biraz daha yaz havasını veren, neşeli bir şarkı yahut içerisinde “california” geçen herhangi bir şarkı :sweat_smile: ortamı ve modu daha iyi yansıtabilir. Karanlık bir sonbahar akşamı evde oturup yağmuru seyrederken ise daha hüzünlü, biraz derin duygular yaşatabilen bir müzik tercih etmek daha uygun olabilir.

Ancak benim de dönüp dolaşıp hiçbir zaman vazgeçmediğim ve yıllar geçse de dinlediğim müziklerin çoğu rock. Onlar da genelde klasikler. Pink Floyd’un yeri ayrı olmakla birlikte, The Doors, The Rolling Stones, Cream, Led Zeppelin, The Who, Deep Purple ve King Crimson’ı önceliklerim olarak sayabilirim.

Bende her turden dinleyebilirim ama en sevdigim tur celtic. Tum gun dinleyebilirim. Ruhumu ve beynimi dinlendirdigimi hissediyorum.

Hiç biri. Müzik dinlemeyi sevmiyorum.