Forum seviyesinin gitgide düşmesi

Çay iç çay…:grin:
En Yeşilinden…

3 Beğeni

Şapkam kımıldanıyor, tek kaşım kaşınıyor, bir gözüm karıncalanmakta… Doğru diyorsun en yeşil çay iyi gelir. Kurbağa mevsimi yaklaşıyor…

6 Beğeni

Ya da @Ufuk 'u ara ara banlayıp sonra banı kaldırıp tekrar banlayabilirsin.

3 Beğeni

@Ufuk yozlaştı artık. Banlasam da kazan tutmaz.

2 Beğeni

O zaman cadılar kurban arıyor :slight_smile:

4 Beğeni

Cadının gerçek niyeti arkadaşlar. :grin:

4 Beğeni

Cık cık kınadım :smile: @Agape’nin canı sıkılıyorsa sorun var demektir :slight_smile:

Ek: Konu mu kalmadı buralara düşmüşsünüz :smile:

2 Beğeni

Birçok şeyde olduğu gibi forum ortamına da mı doyduk arkadaşlar? Bize yeni şeyler gerek sanırım. :joy:

7 Beğeni

Oooo kimler gelmiş. Hoş geldin :slight_smile:

2 Beğeni

Seviye neden düştü belli oldu. Hamet gelmiş. :buyucu:

1 Beğeni

Ben yokken sen demişsin düştü diye. :joy:

4 Beğeni

Geleceğini görüp dedim. Bu işlerden hiç anlamıyordun zaten. :joy:

2 Beğeni

Bir hevesle girdim başlığa ama yok. Sanırım ben uzun zamandır olmadığımdan yeterince düşmedi forum seviyesi.

5 Beğeni

Gel, sen de gel. Kambersiz düğün, forumsuz özgür olunmaz. Böyle de bir cümle işte…

1 Beğeni

Özlemişsinizdir cümlelerimin düşüklüğünü :smiley:

4 Beğeni

He, özledim. Yokluk çekiyordum, iyi geldi. Sağ olasın.

1 Beğeni

“Okuyorum öyleyse herkese laf sokmalıyım” anlayışı baş gösterdi ve bu yüzden bir şey yazacaksam üç kez düşünüp vazgeçiyorum :slight_smile: Dün bir kitabın kapağını beğenmediğim için az kalsın terlik yiyordum.

8 Beğeni

Başlığın kelimeleri küçük harfle başlıyor. Başlıktaki yanıtları okuyamadım, durumum yoktu. Ama başlıktaki özensizlik ile yapılan şikayet çok güzel çelişiyor.

3 Beğeni

Üç büyük günahtan birisini işlemişsiniz. :sweat_smile:

@fmd_1 Henüz seviyenin kime göre ve neye göre düştüğünü bulamadık. Yönetim olarak bu konudaki çalışmalarımız sürüyor.

3 Beğeni

Diğerleri hangisidir? (Kendimi Nihat Hatipoğlu’na soru soran vatandaş gibi hissettim :grimacing:)

1 Beğeni