Forum’u Kullanma Medyumu

Merhabalar, sorum şu;
Ben forumu telefonumdan (iphone/safari) kullanıyorum ancak yazı yazmak vb özellikle uzun yazacaksam çok zor oluyor, çoğu zaman üşenip yarıda bırakıyorum.
Aynı şekilde konu/başlık arama ve açık konular içerisinde gezinme konusunda yine browser üzerinden olduğu için çok efektif değil.
Sayfanın teknik altyapısı birçok yere göre çok daha kullanışlı ve kullanıcı dostu olsa da daha nasıl etkin kullanabilirim diye sorayım dedim. Üyesi olduğum bir başka forum sayfası Tapatalk üzerinden kullanılabiliyor mesela, yeni başladım kullanmaya ama web/browser üzerinden kullanmaya kıyasla büyük yenilik…KR için bir app ya da farklı bir platform var mı?

Ben android telefon ve Chrome kullanıyorum. Mobilde kullanmak çok rahat. Chrome varsa onu deneyebilirsin.

Ben de çoğu zaman telefondan giriyorum. Önceden bilgisayardan girerdim. Burada birkaç şey dışında güzel kullanılıyor.

Chrome denemedim, deneyeyim teşekkürler

Opera tavsiye ederim ben de. Ücretsiz Vpn, reklam engelleyici gibi özellikleri var. Chrome’a göre daha az bellek kullanıyor diye biliyorum, ben oldukça memnunum.

2 Beğeni

Tapatalk uygulamasına hiç alışamadım. Alışkanlık meselesi. Kayıp Rıhtım mobil sürümde çok iyi çalışıyor bence. Biraz kullandıktan sonra çok rahat alışırsınız.

1 Beğeni