Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar

Maşallah kıyamet saati kaç sayfa?

2 Beğeni

Kutusu o görünen :slight_smile: İçinde 15 fasikül var. Aynı olanları saymazsan 6 fasikül, yaklaşık 150 sayfa.

3 Beğeni

Eylül ve Ekim ayında okuduklarım

-Batman/Flash Rozet
-Kıyamet saati 1-2-3.fasikül
-Her yerden uzakta - Ursula K. Le Guin
-Blacksad 1-2

Blacksad’i çok sevdim iyi ki tekrar basılmış.

Dune sapkınları sonlara doğru çok güzel ve heyecanlıydı. Başlarda biraz olayları takip edemedim. Ama dili ve kişilerin derinliği yine aynı tattaydı. <3

30 Beğeni

Ekim ayı böyle geçti

29 Beğeni

Bu ayın okuması.

23 Beğeni

23 Beğeni

Dünya’ya Düşen Adam’ı dinledim, diğerlerini okudum.

image

26 Beğeni

Haziran ayında okullar kapandıktan sonra memlekete dönüp düğün hazırlıklarını tamam edip bir sürü absürt iş ile uğraşıp bütün Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını sadece bir kitap okuması ile geçtikten sonra Ekim ayında okumalarıma geri döndüm. Ayın son günü Yüzüklerin Efendisi’ne de başladım. Kasım ve Aralık aylarında yıl hedefimi tamamlamak için uğraşacağım.

15 Beğeni

En üstteki henüz bitmedi ama yine de eklemek istedim. Ekim benim için verimli geçmiş. Bu ayki favorim “Sadece Rüzgar Bilir” oldu.

30 Beğeni

Ben de Ekim ayında bu kitapları okudum. İçlerinde önceden okumuş olduğum kitaplar da vardı. Vizeler başlamadan önce güzel, verimli bir ay oldu benim için.

25 Beğeni

33 Beğeni

Bu ay sakin geçti.

27 Beğeni

Pek okuyamadığım yorucu bir yazdan sonra Ekim ayında eski formuma döndüm sayılır.

22 Beğeni

Daha fazla John Scalzi istiyorum. :sweat_smile:

24 Beğeni

Ekim - okuduklarım. Balkon ve Turuncu tam olarak bir kitap sayılmaz, fotoğraf albümü diyelim ona. O yüzden o da “baktığım” olsun. :slight_smile: Aylak Adam ve Kara Kitap eserlerini tekrar okumuş oldum.

Cem Yayınevi - Çağdaş Alman Öykü Antolojisi ve YKY - Nevzat Sayın’ın Coğrafi Bir Mesele Olarak Mimarlık kitaplarına devam ediyorum. Umarım bu ay bitecek. :slight_smile:

20 Beğeni

Ekim

Bu ay askerde iken elimdeki son kitabı okudum bu yüzden başka da bir kitap okumadım. Ayın ortasında terhis oldum ama bu seferde iş güç, adaptasyon süreci, ziyaretler falan derken kitap okumaya pek fırsat kalmadığı için okuduğum kitaplar yarım kaldı. Çizgi romanları da yine aynı şekilde askerde iken okudum What If AoU hariç.

Nilde Ölüm, katili tahmin edebildim başka bir kitap sayesinde. Güzeldi.

What If Venom Possessed Deadpool?, bu hikâyede Venom ele geçiriyor geçirmesine Deadpool’u ama o kadar yani Deadpool buradaki olayları Venom olmadan da yapardı. Venom farkını koyamamış ortaya. Gerçi Deadpool varken nasıl koyacak ortaya farkını orası da ayrı bir olay. Beyonder ve Galactus gibi cosmicler işin içinde ama çok farklı bir şekilde. En iyi karakter Carnage idi. Kesinlikle okunmalı. Sonu ise apayrı güzel.

Absolute Carnage vs. Deadpool, Carnage daha önceden symbiote taşıyıcısı olmuş hero ve villainleri avlayıp tanrısı olan Knull’ı canlandırmaya çalışıyor ve haliyle 4 symbiote taşımış Deadpool ile yolları kesişiyor. Spidey ile Venom da şöyle bir görünüyor. Çizimler güzeldi. Öncesinde Carnage vs Deadpool okunabilir.

Batman Damned, karakterleri bilmediğim için başlangıçta anlamakta zorlandım ama bitirdikten sonra KR içinde yer alan inceleme yazısını da okuyunca her şey yerine oturdu. Finalin yoruma açık şekilde bırakılması ayrı bir güzeldi bence. Constantine’in şiirsel ve bilmecemsi anlatımı orjinalinden okuduğum için yer yer anlamamı zorlaştırdı onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım. Çizimler çok iyiydi.

Batman Killing Joke, buradaki bir sahne aynen Batman Damned içinde de var.

Buradaki espriye çok güldüm.

Deadpool vs. Thanos, bu sefer Ölüm için Thanos’la kapışıyor Deadpool. Yine eğlenceli idi.

What If Age of Ultron, Ultron sen neymişsin böyle. Kâbus gibiydi. What if dizisinde olduğu gibi Ultron paralel evrenleri keşfediyor ve kahramanlarımız karşı koymaya çalışıyor.

Infinity Crusade 2, askerlik nedeniyle yarım kalan hikayeyi 6 ay sonra nihayet bitirdim. Magus karakter olarak daha kötü olmasına rağmen iyiliğin temsilcisi Goddess Magus’u aratır durumda.

Bu ayın yarım kitap ve çizgi romanları ise Yaratık, Krizalitler, Üç Sahtekar, Hawkeye, Batman Black Mirror. BBM şimdiden övgüyü hakediyor. YEİBÖ adlı malum kitabı bitirmeyi unuttum Kasım’ da bitiririm umarım.

Herkese bol okumalı bir Kasım ayı diliyorum.

13 Beğeni

21 Beğeni

Harry Harrison ile tanışmış olmak güzeldi. Bu ayki en beğendiğim kitap oldu.

28 Beğeni

Ekim ayını 7 kitapla tamamlamışım. Geçen aya göre daha iyi bir performans.

14 Beğeni

İshak’ı tekrar okumaya başladım. :slight_smile:

12 Beğeni