Forum'da Hangi Temayı Kullanıyorsunuz?

Daha önce böyle bir konumuz vardı ama üzerinden aylar geçti. Ve tabii yeni gelen birçok üyemiz de var. O yüzden bu anketi de yenileyelim istedim. Hem en başta olması daha derli toplu bir istatistik oluşturacaktır.

Bildiğiniz üzere (biliyorsunuz, değil mi? :face_with_monocle:) Kayıp Rıhtım Forum’da kullanabileceğiniz 4 adet tema bulunuyor. Varsayılan olarak Öykü Seçkisi teması seçili, bunun dışında Aydınlık, Karanlık ve Vincent temaları da mevcut.

Peki ya sizler hangisini kullanıyorsunuz?

  • Öykü Seçkisi
  • Aydınlık
  • Karanlık
  • Vincent

0 oylayan

Oy verdikten sonra ayrıca kısaca neden o temayı kullandığınızla alakalı yorumlarınızı da bekleriz :krs:

NOT: Tema nasıl değiştirilir öğrenmek için, tıklayın.

Karanlık tema kullanıyorum, gözü yormuyor o yüzden tercih ediyorum. Öykü seçkisi ve Vincent diye bir tema olduğunu şimdi öğrendim :grin:

Öykü Seçkisini kullanıyorum. Ben sürekli mobilden giriyorum. Foruma ilk girdiğim günden beri Öykü Seçkisi geçerliymiş. Az önce hepsini denedim. Hepsi çok güzel, ama Öykü Seçkisi en güzeli bence. Onu kullanmaya devam edeceğim.

1 Beğeni

Karanlık sanıyordum ama bir baktım vincent imiş. Memnun olduğumu düşünüyorum o yüzden değiştirmedim :sweat_smile:

Katıldığımdan beri öykü seçkisi. Hepsini denedim ama öykü seçkisini daha çok beğendim.

Karanlık mod candır :heart_eyes:

1 Beğeni

Aydınlık dedim yanlışlıkla.Öykü seçkisi gayet iyi.

Genelde gündüzleri buralarda olduğum için aydınlık modu kullanıyorum. Ama karanlık tema çok güzel görünüyor :star_struck:

Önce öykü seçkisini kullanıyordum. Fakat şu anda karenlik temanı kullanıyorum. Gözümü yormuyor ve bir değişiklik yapmak istedim. :blush:

1 Beğeni

Temayı değiştirebileceğimizi bile şimdi öğreniyorum.

1 Beğeni