Forumdan Arkadaşınıza Şarkı Armağan Edin

Güçlü bir sesi var. Böyle sakinleşip bir anda yükselen sesler çok hoş. Aynı şekilde bridge kısmındaki verse deneysel ve avant-garde hip-hoptaki tekniklere benziyor.

Kendi grubu olsa dinler misin peki. :grin:
Düzenleme: @kalsedon.okur Daha uzatmıyorum, oradaki solist Maynard James Keenan.

1 Beğeni

Ne güzel. Şimdi bir daha dinledim de, evet aynen Maynard’ın tekniği yahu bu. Hatta aynen şu şarkının girişine benziyor;

Ve şuna;

Müzik kulağım körelmiş benim. Farklı bir şey arıyordum demek ki, gözümün önündeymiş cevap.

3 Beğeni

Dostlar maalesef forumda yakın arkadaşım diyebileceğim bir kimse yok. Ancak romantik ve kesinlikle inanılmaz iyi bir şey dinlemek isterseniz.Elvis Presley - Can't Help Falling In Love (Official Audio) - YouTube buyrun buradan Elvis Presleyin en iyi şarkılarından birini izleyebilirsiniz. :slight_smile:

2 Beğeni

@alper

- YouTube

1 Beğeni

@taurenim @dieter

Umarım beğenirsiniz.

:krs:

3 Beğeni

Çok güzelmiş beğendim. Zaten bu ara soundtrack dinliyorum çok teşekkür ederim. :smiley: Kaynak filmini izlemedim ama.
Bu da sana.

1 Beğeni

Tüm forum arkadaşlarıma canı gönülden bir armağan…

4 Beğeni

Merhaba! Sana ne gibi konularda yardımcı olabileceğimi görmek için @hanci yardımı görüntüle yazabilirsin.

@Cesur53 'e.

1 Beğeni

Tek kelime ile harika. Teşekkürler.:slightly_smiling_face::heart:

1 Beğeni

@Rena bak bugun dinliyordum Twisted sisters çok severim. Bu şarkısı da tam senlik.

2 Beğeni

Ya çok teşekkür ederim, gerçekten çok güzelmiş :star_struck:
Şimdilik öneri hakkımı saklıyorum, güzel bir şey bulana dek :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/CK_riUCAGO1/?igshid=c6b5s7t5uvaw
Karşıma çıktı, hemen hatırladım.

1 Beğeni

@Anita :heart:

1 Beğeni

Forumda arkadaşım yok. Tüm forumdaşlara

6 Beğeni

Çok teşekkür ederim, geçmişe gidip geldim :smiling_face:

@_Ged :heart:

2 Beğeni

@alper

1 Beğeni

@alper

2 Beğeni

Ben arada dinliyorum ama benim gibi Kpop dinleyen forum arkadaşlarım varmış. Tabi bu biraz ingilizce söylenmiş :grin: Diğerini ise lisede çok dinlerdim. Exo’suz Kpop olmaz.
@Rena @Melisa @mephisto’ya armağan ediyorum. :krs:

2 Beğeni