Teşekkür ederim. Çok beğendim.
@_Ged 'e armağan ediyorum.
Forumda kahrımı çeken @SJack ve @Agape adminler başta olmak üzere tüm ekibe gelsin efendim. Bir de foruma geri dönen @_khatira_06 ve forumdan gitmeyen @NamelessOne 'a da gelsin. Tabi başka hangi arkadaşlara denk gelirse.
Çok teşekkürler
Bu da benden olsun, k-pop çok dinlemesem de sevdiklerim de var:) Aslında bir bakıma AMV bu.
Teşekkür ederim.
Bu şarkı da size gelsin o zaman. Şu sıralar çok dinliyorum.
ttps://youtu.be/N2Y2vQ-1m7M
Teşekkürler
Merhaba! Sana ne gibi konularda yardımcı olabileceğimi görmek için @hanci yardımı görüntüle
yazabilirsin.
@mephisto sizinle bireysel olarak pek konuşmadık ama “En son izlediğiniz anime” başlığında "Given"ı izlediğinizi görüp merak ettim. İzledim ve çok da beğendim. Ben de size bunu armağan etmek istedim. Bu tatlı animeyle beni ister istemez tanıştırdığınız için de teşekkür ediyorum.
Bir şeyler önerirken ya beğenilmezse diye çok gerilirim. Sevdiğinizi görünce çok sevindim gerçekten çok tatlı bir animeydi. Filmi de gayet güzeldi, izlemediyseniz bence bir bakın.
Teşekküt ederim. 20
Böyle bir başlık olduğunu bilmiyordum. Beni forumla tanıştıran @EmrecanDogan a gelsin o zaman
https://youtu.be/WrQyPHzzfCA
@mephisto. Lee’mi bu halde görmek hem güldürdü hem de ne diyeyim. Güzelim çocuk şarkı için benden güzel olmuş. Şarkıyı infinite grubundan dinlemeyi seviyorum, umarım sen de seversin.
Sevdim. Teşekkür ederim. Beğeneceği biliyordum :))
Şarkının Infinite versiyonuna hiç denk gelmemiştim cidden güzelmiş.
Bu da benim en sevdiğim Shinee konserinden umarım seversin.
@hanci sen benim bu forumdaki tek ve ilk arkadaşımsın. Bu şarkı benden sana ve diğer tüm bu başlığa tıklayanlara.
Merhaba! Sana ne gibi konularda yardımcı olabileceğimi görmek için @hanci yardımı görüntüle
yazabilirsin.