Şaka be, bunların hiçbiri değilsin. Sen bir kitap okumakla adam olacak adam mısın yahu?
Zaten kitabı okumamıştım xd Ekşi’de hayat felsefesi yapılacak sözler tarzında başlıklarda denk gelip bu ecnebi kim diye araştırmaktan öte gitmedi benim stoacılık. Stoacılığa karşı saygısız hareketlerimden dolayı afaroz bile edilmiş olabilirim xd
Masum ve güzel kadınların kalbini kırmadan önce suda yürüyor ve suyu şaraba da çevirebiliyordum. Mehdilğim düştü malesef sonra xd
Ekşi’de rast geldiğin kolpa stoa öğretileriyle dergah açmaya kadar götürdün işleri demek ki. Amacın elbette ki kadınlara şirin gözükmekti. Partilerde dergahım var diye gezinecektin, bir elinde bira öbür elinde sigara laf arasında çıtlatacaktın. Yüzeysel ihtişamınla gözünü kamaştırdığın kadınların çok geçmeden içindeki harabeyi göremeyeceklerini mi sandın?
Yetti temiz kalpli Diyarbakırlıların senden çektikleri.
Mevcut ambiansı o kadar yanlış hayal ediyorsun ki istemeden sesli gülüyorum, bahriyeli yarim var partilerde dergahım var xd
Dergah kısmından goygoyu sezersin demiştim xd
Bu arada İçkim-Sigaram-Kumarım yok esra abla tek bağımlılığım bir daha bu fiyata bulamam diye kendimi kandırıp on yıl içinde okuyamacağım kadar kitap almış olmam xd
Mevcut ambiyansı yine hatalı hayal ettiysem bu senin kötü bir Diyarbakır rehberi olduğuna delalettir. Ne coğrafyasını ne kültürünü tanıtamamışsın foruma. İşin gücün birilerine şarkı armağan etmek.
Yaşamın kendisi bir kumar, istesen de istemesen de oynayacaksın. Kazanmak için oynarsan iyi edersin diyecektim ama buralarda vakit öldürerek kaybedenler kulübüne ait olduğunu ispat ediyorsun. Ee, birileri kaybedecek ki diğerleri kazanabilsin. Bilmem anlatabildim mi?
Satın aldığın kitaplardan hayır gelmez, varsa yoksa bilim kurgu fantezi. İkinci sınıf edebiyat, zırvalık. Okumasan da bir şey değişmez. Git bir Kendime Düşünceler’i oku önce. Ondan sonra gidip 2001: Bir Uzay Destanı’nı okuyabilirsin. Biri okunmadan diğeri anlaşılmaz.
Ne mutlu Türküm diyene