Eğer şuan müsaitsen discord adresimize gel konusalım ayarlayalım istersen tatar ile birlikte
Şu an uyumaya geçiyorum yarın veya yakın bir zamanda katılabilirim.
Tamamdır dostum musait olduğun zaman bekliyoruz discord linkimiz yukarıda biryerlerde olucak iyi geceler
Merhaba, ben hiç oynamadım birkaç yayın izledim ve öğrenmek isterim.
Tabii dostum dediğim gibi bildigimiz kadar öğretiriz discord adresimizden bize pm atman yeterlidir . Çoğunlukla aktif durumdayız discord da zaten müsait isen eğer şuan bile uğrayabilirsin .
Saat kaç gibi oynuyorsunuz ? Bende katılmak çok isterim genelde aksam 9 - 10dan sonra müsaitim. Ama telefondan katılabilir miyim bilmiyorum??
Bizde genelde zaten 9-10 dan sonra oynuyoruz.Tabii aramızda seni görmekten memnun oluruz
1 kişi eksiğimiz kaldı dc ye gelip bana pm atarsanız yarına ilk oyunumuzu oynamayı planlıyoruz
Telefondan giriyorum. Pcm yok maalesef. Ayrıca frp ne izledim ne oynadım. Daha tecrübeli birisi daha çok işinizi görür.
Canın sağolsun dostum ilgilendiğin için teşekkürler genede
SAL,PER,PZR Günleri akşam 10-12 arası oyunlarımız oluyor izlemek isteyenleri bekleriz yeni discord adresimize Discord
Discordta oynarken zar atma işleri felan nasıl yapıyorsunuz?fiziksel zar mı?
Çözdüm,çok basitmiş.
Mrpg adli bir android uygulamasi var, Turkce kaynaktan oldukca yoksun ama canavar gibi rp donen bir ortam. Zar islemi cok basit macrolarla yapiliyor ne attiginizi herkes goruyor ilgilenen olursa indirip bakabilir.
Hala aktif mi? Discorda girdim ama kayıt kısmını bulamadım. Müsait oldukça izlemek isterim.
Aktif mi? 20 karakter
Oyun aktif roll 20 üzerinden sesli bir şekilde fate core olarak oynanacak oyuncu slotları dolu şuan.Sadece izleyici alabiliyorum