FRP Severleri Aramızda Görmekten Memnun Oluruz (Yeni Sezon)

İlgilenen herkese çok teşekkür ediyorum ekibimizi tamamladık izlemek isteyen olursa discord adresimize bekliyoruz link en altta var ulaşamazsanız bana dm atabilirsiniz.Eğer yer açılınca katılmak isterim derseniz tabikide sizleri aramızda görmeyi çok isteriz.son gelişmelerden haberdar olmak için discord adresimize bakabilirsiniz :dragon_face:,

Arkadaşlar yeni sezon Salı günü başlayacaktır (14.04.2020) bu seferki tema bilim kurgu olucaktır izlemek isteyenleri bekliyoruz.:slight_smile:

2 Beğeni

Roll20 kullanıyor musunuz? Alıştıktan sonra internet üzerinden oynamak için kolay oluyor.

Dostum bir baktım siteye kullanmıyorduk ama kullanırız sıkıntı yok yeniliklere açığız yeni başladımız için çok bilgimiz yok.Steamdaki dungeon editor programı ile ben tasarımları yapmıştım ama bu daha pratik galiba

2 Beğeni

Başlarda biraz yadırganıyor ama oyunun mekanikleri açısından çok rahatlıyorsun. Dm için çok iş düşüyor başlarda, bizim dm’in ameliyat sonrası 10 günlük iznini yedik :slight_smile: Tek kötü tarafı bazen sesler sorun oluyor, o zamanda siteden sesi kapatıp discord ya da skype kullanıyoruz.

1 Beğeni

Ben normalde 2 arkadaşımı oynatıyordum dnd oyuncun el kitabı e3 ün pdf ini bastırdım kuralları ordan falan iyice öğrendim ekran paylaşımı yapıp haritayı bölge tasarımları gösteriyordum onlar oralara gittikçe tabi biraz uğraştıyordu burası daha pratik olucaksa çok daha iyi olur siteyi kurcalamaya başladım yavaştan :slight_smile:

2 Beğeni

Sağ taraftaki menülerde hazır haritalar ve karakterler var, sürükle bırak mantığıyla işliyor.

1 Beğeni

Kendi tasarımlarımı kullanmak istiyorum onu nasıl yapabilirim

1 Beğeni

Dm’e sorarım ama galiba onun için paralı üyelik istiyor.

2 Beğeni

üyelik alıcam zaten onda sorun yok sorunca bana dönersen sevinirim :slight_smile:

1 Beğeni

Sağ menüde art library var. Ona tıkladıktan sonra Premium üyelerine özel My library var. Oradan olabilir.

1 Beğeni

Valla hayatımda ki büyük eksikliklerden birisi frp oynamak ama hem pc’m yok hemde zamanım olup olmayacağından emin değilim. :frowning:

3 Beğeni

Tamamdır dostum zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkürler

1 Beğeni

Rica ederim. Kolay gelsin.

1 Beğeni

Aslında izleyebilsek de güzel olurdu. Ben seviyorum izlemeyi, arada bir açıp bakarım. Çok keyifli oluyor. Video filan çekmeyi düşünürseniz mutlaka buraya da atın, bakalım.

5 Beğeni

Bakalım güzel giderse belki yayın ayarlayabiliriz :slight_smile:

3 Beğeni

Çok katılıyorum ben de hiç sıkılmadan izleyebilirim.

2 Beğeni

Arkadaşın bahsettiği dadaş benim aramıza 1 veya 2 kişi arıyoruz oyun bilgisi önemli değil aklı selim bir kişi olması tek kriterimiz eğer gelmek isterseniz tatar a ulaşabilirsiniz iletisim için wp grubu olusturduk discord , hangouts ve türevleri platformlardan da iletişim sağlayacağız .

2 Beğeni

Video veya yayın imkanımız olurmu şuanlık kesin bir bilgi veremem fakat o raddeye gelene kadar isterseniz paylaştığımız discord adresine gelip frp lerimizi izleyebilirsiniz zaten discord üzerinden gerçekleştirdiğimiz oyunları görüntülü olarak yapıyoruz .

3 Beğeni

Ya zaten bende genelde pc kullanmiyorum telefon üzerinden rahat bir şekilde oynayabiliyorum eğer zamanın olurda gelmek istersen bize herzaman ulaşabilirsin

2 Beğeni

Ben de katılmak istiyorum merak ettim.

1 Beğeni