Futurama

Simpsons’ın yapımcısı Matt Groening’ in Tanrı’nın eli değmişçesine başarılı kariyerinin bizleri mutlu eden tarafıdır bu güzide dizi. Daha ortalıkta Rick And Morty yokken Futurama vardı. Herkes akıllı olsun :slight_smile:

3 Beğeni

Rick & Morty abartılmış bir balondur. Hadi eyw…

2 Beğeni

Bu başlık niye böyle kalmış ya :pensive_face:. Futurama candır. Az önce aklıma geldi dur birkaç espiri bakayım da güleyim dedim. Son sezonun şu an yayınlanmakta olduğunu keşfettim. Nasıl kaçırmışım bilmiyorum. Eğer benim gibi haberi olmayanlar ama diziyi sevenler varsa duyurulur.

Bu arada başlığı canlandırmak adına en sevdiğiniz bölüm hangisi diye de sorayım. Benimki " Late Philip J. Fry "

2 Beğeni

4-5 yıl önce 2. sezonun ortalarına kadar izlemiştim. Sonra devamını getiremedim bir türlü. Çok sevmiştim. En baştan başlayıp tüm sezonlarını izlemeyi çok istiyorum :slightly_smiling_face:

1000103819

2 Beğeni

Fırsatınız olduğunda mutlaka en baştan başlayın bir daha bence de. Zaten sevmişsiniz, ileriki sezonlarda da harika bölümler var.

2 Beğeni

Alın benden de o kadar. Yani acayip hoşuma gitse de ben de işte bir yerinde bir sebeple bırakmıştım ve bir ara uygun zaman ve modda olsam da baştan sona izlesem diyorum. :television:

2 Beğeni

Siz hangi sezonları izlediniz, eski izleyicilerden misiniz :slightly_smiling_face:

Yeniyim ben de. 3-4 sene önce izleyip bitirmiştim. Çok da iyi bir zamana denk geldi benim izleyişim çünkü ben bitirdikten birkaç ay sonra diziyi yeniden canlandırdılar. 2 sezon daha yaptılar onları da hemen izledim. Bugün de yeni sezonu keşfettim en kısa zamanda başlayacağım. Ama bu sezon son olacak sanırım. :pensive_face:

1 Beğeni