Gece Gelen

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/gece-gelen-salih-kahraman/

image

Kapıya yıkılırcasına vurulurken oturma odasını toparlamaya çalışıyordum. Arkadaşlarım on dakika önce ayrılmış, arkalarında enkaza dönmüş bir oturma odası bırakmışlardı. Masanın üzerinde iskambil kağıtları dağınık haldeydi, kirli bardaklar ve tabaklar sağa sola yayılmıştı. Koltukların üzerinde biriktirdiğim mizah dergileri öbekler halinde duruyordu. Arkadaşlarımla haftada bir mutlaka buluşur, birlikte vakit geçirirdik. Ayda sadece dört kez gerçekleştirdiğim bu sosyalleşme… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Seçkiye hoşgeldiniz. Çok iyi bir öyküydü. Önce başlık ilgimi çekti. Hikayeye tıklayıp giriş paragrafını okuduktan sonra zaten kendimi sonda buldum. Şahin ve Ece karakterleri çok iyi çizilmişti. Anlatım oldukça hoştu. Bazı betimlemeler biraz klişe olsa da hikaye genel olarak çok hoş ve akıcıydı. Ilham aldım diyebilirim. Sonraki seçkilerde de görüşmek dileğiyle.

1 Beğeni

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Öyküyü beğenmenize sevindim. Betimlemeler konusunda biraz daha çalışmam gerektiği doğru. Bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Gelecek seçkilerde yer alabilmeyi ben de çok isterim açıkçası.

1 Beğeni

Genel olarak güzel bir öykü olmuş. Öykünün akışı, parça parça iyi aktarılmış belirsizliğe yer vermeden diğer parçaya geçişler net olmuş. Tam olarak bir cümleyle anlatmak gerekirse, her şey tadında kalmış.

1 Beğeni