Gece Uyumayanlar Topluluğu

Kesinlikle bu topluluğa aitim! Geceleri yaptığım her aktiviteden daha fazla verim aldığımı ve hayal gücümün daha fazla çalıştığını düşünüyorum.Ayrıca gün batımına nazaran gün doğumunu daha çok severim. :joy:

4 Beğeni

Gerçekten gün doğumu izlemek çok güzel özellikle apartmanların çok olmadığı bir yerde izlemek çok daha güzel. Kalabalık şehirleri sevmiyorum. Gece ya da gündüz kafamı yukarı kaldırdığımda gökyüzünü göremiyorsam orada yaşamanın ne anlamı var diye düşünüyorum.

Ve uzun zamandır gün doğumunu izlemediğimi fark ettim. :confused:

4 Beğeni

İzninle tam da duruma uygun bir görsel paylaşmak istiyorum. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. :smile:

3 Beğeni

Durumum aynen bu. :joy::joy::joy::joy::joy:
Üstüne yarın işe kalkmak.

3 Beğeni

Sabah insanı olmaya karar verdiğim her gün daha geç yatıyorum. Saat 7 alarmı kurmama rağmen ‘Düş Yakamdan Şeytanı’ okuyorum. Çok rahatsız edici ve akıcı… 4 saat uykunun asla yetmeyeceğini biliyorum ama alarmı kurdum gitti.

En fazla 3:30’a kadar uyuyabiliyorum, sayılır mı? Uyuma saati de aşağı-yukarı 12:30 aşırı yorgunsam yarım saat erken, yoksa 1:00 de olabilir. Ha bazen onu da uyuyamıyorum, uyutmuyor ödevler. (Sonuç olarak gecenin büyük kısmı uyanık geçiyor)