Gece Uyumayanlar Topluluğu

Bazı arkadaşlarımız saat biri gösterdiğinde uyuyorken bazı arkadaşlarımız saat dörde kadar ayakta kalıp gecenin tadını çıkarıyor.
Ben de bu arkadaşlardan biriyim,genellikle gece saat dört buçuk olmadan uyuyamıyorum.
Bu başlık benim gibi geceleri uyumayıp gecenin o mükemmel tadını çıkaran insanlar için açılmıştır.
Bu başlığı açma sebebim gece uyumayan arkadaşların sohbet edebileceği bir başlık açmaktı,o yüzden bu başlıkta sadece geceleri sohbet edilirse başlık amacına uygun olacaktır.
Siz de gece uyumayan insanlardan mısınız?

8 Beğeni

Gece 12 olunca bisiklet sürmeye çıkasım var.

2 Beğeni

İş olmadığı zamanlarda sabah ezanını görüyorum da iş olduğu zaman mecburen en geç saat birde uyumaya çalışıyorum. Karantina uyku düzenimi bozdu.

2 Beğeni

Kesinlikle,normalde 10.30 gibi uyurum sabah 6 gibide uyanırım ama karantinadan sonra gece 3 gibi uyumaya 11 gibi uyanmaya başladım.

1 Beğeni

Ben gece yatmayanlara saygi duyarim ama gece yatmayip da sabah 5 de 6 da kalkip ise gidenine…

Gece 3 te yatipda ertesi gun 12.30 da 13.00 da kalkanlara uyuzum… dedem sagolsun huyumdur kacta yatarsam yatiyim o gozler 6 da bir acilir. Sonra en gec 6.30 bilemedin 6.45 kalkis…

3 Beğeni

Marifet gece geç saate kadar durmak değil durduğun süre boyunca verimli bir şekilde zaman geçirmek…

4 Beğeni

Gece tayfası :smiley: (yirmi karakter)

1 Beğeni

Genellikle saat dokuz olmadan uyumuyorum.Tüm gece uyanığım.

1 Beğeni

Aklıma birden 11 yıl önce olmuş şeyler takıldı. Artık doğru düzgün hatırlayamadığım için de bazı şeyleri uyduruyorum galiba. İçinden çıkamıyorum bir türlü. Uyumak istiyorum ama pek mümkün görünmüyor.

2 Beğeni

Dergileri karıştırdığın sırada gelen uykunun yatağa geçer geçmez kaçması benimki. Ya da bir nedenden ötürü içimin içime sığmaması… çok emin değilim şimdi. Ama geceyi gündüze incecik bağlamak hoşuma gidiyor. :upside_down_face:

2 Beğeni
2 Beğeni

Sabaha karşı yatıyorum 04:00 gibi falan ama belli bir saatten sonra forumda olmuyorum 01:00 gibi bilgisayarı kapatıyorum. Kitap okumaya geçiyorum daha sonra ise telefondan müzik dinliyorum ve kapanış faslına geçiyorum.

2 Beğeni

Yarı üye olabilirim, bazen on iki olunca bazense sabah 6’da uyuyup 8-9 gibi kalkarım, ne derecede yorgun olduğuma değil, ne kadar ödevim olduğuna bağlı

Sabah 7-8’de uyur öğlen 2’de uyanırım. İlk başlarda zor olsa da bir süre sonra alışıyor insan. Şu an kesinlikle gece vakit geçirmenin gün içinde vakit geçirmekten daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

1 Beğeni

Genelde gece kaçta uyursam uyuyayım sabah saat 10 ya da 11 gibi kalkarım. Sabahladığım zamanlarda da aynı şekilde oluyor.
Sanırım uykuya ihtiyacım olmuyor gün boyunca hiç uykusuz hissetmiyorum. :grin:

1 Beğeni

Bu gruba giriyorum galiba :slight_smile:

1 Beğeni

Bir gruba daha katıldık. Hadi bakalım.

1 Beğeni

Gece sessiz ve sakin… özellikle kitap okumak ve bir şeyler izlemek için.

5 Beğeni

Aslında çatır çatır uyumayı düşünüyordum. Pijamaları huzur verici bir alışkanlıkla şarkı söyleye söyleye giydim. Tam yastığımın histerik soğukluğuna başımı yaslayacakken… O nu gördüm. Yastığımın yanındaydı. Unutmuştum onu bütün gün. En mahçup halimi takınarak titreyen ellerimle nazikçe elime aldım. Bakıştık, içim dayanamadı bakışlarına. Saat gece 03.00 da ancak uykuya dalabildim. Yüzüme bir mutluluk busesi yayıldı. HARRY POTTER AZKABAN TUTSAĞI henüz yeni bitmişti. Okumak güzel şey…:joy:

6 Beğeni

Gece saat 02.15’e kadar dışarıda çalışma vardı. Sabah 08.30’da iş için uyanmam gerekti. Uyutmadılar :pensive:

1 Beğeni