"Gelecekteki Sen"e Bir Mesaj Bırak

I go, you go, we go…

10 Beğeni

Bu mesajı okuyabiliyorsan her şey bir noktada iyi gitmiş demektir, vazgeçme. Eğer iyi gitmemiş ise vazgeç artık.

6 Beğeni

EYYYYY lafını duyuyorsam hala Türkiyedeyim demek.:slight_smile:

4 Beğeni

Bu ileti bir uyarıdır. Bu iletiyi okuyorsan - ki okuyacaksın - unutma sen bu iletiyi okuduktan 1 hafta sonra makineler dünyayı ele geçirecekler. Bundan kurtulman için o yerin altına bir zaman makinesi sakladım. Onu kullanarak dünyaya uzaylıların geldiği daha ileriki gelecek zamana git ve uzaylıların bir gemisini alarak geçmişine dön. Döndüğün geçmişte yine senin için kaydettiğim koordinatlardaki gezegene git. Orada dost canlılar var. Onlardan bir ordu toplayarak makinelerle savaş. Gerisini zamanı gelince anlatırım. :smiley:

3 Beğeni

Aslında gerisini daha önce anlatmış olman lazımdı :thinking:

Umarım ne yapmak istediğin konusunda kararını vermiş ve şu an onu yapıyorsundur. Bir de çok boş takılma.

2 Beğeni

Eğer ileriden dönüp bu mesajı okuyorsam. Ölmedim demektir.

1 Beğeni

iki dakika oldu hala yaşıyorum

1 Beğeni

Bunu yazan tosun okuyana hehehehe.

Gelecekteki ben eğer hafızan hala şimdiki gibi kötüyse muhtemelen bu mesajı hatırlamayacaksın bile. Ama ola ki birkaç sene sonra burayı görürsen har vurup harman savurma, nereden geldiğini nasıl günler yaşadığını unutma.

2 Beğeni

Geçmişinden çoğu zaman hoşlanmadığını, yaptığın her şeyden bir süre sonra pişman olduğunu biliyorum. Ama yine de beni sev olur mu? Mutlu olabilmen için iyi ya da kötü, elimden geleni yaptım.

2 Beğeni

10 yıl sonraki bana mesajım: Çevirmen olma!

Gelecekteki benden gelen cevap: Bunun için 17 yıl geç kaldın… :expressionless:

7 Beğeni

Dear future me diye bir program ile kendime dijital mektup yazıp yollamıştım. Yazdığım gün iyi hissettiğim bir gün değildi. 1 sene sonra mail ile mektubum o zamanın geleceğindeki kendime geldiğinde de yeterince iyi hissetmiyordum.
İnsanın o an duymaya, okumaya ihtiyaç duyduğu cümleleri kendisinden alması çok tuhaf, güç verici.
Şimdi gelecekteki kendim için mutlu olmasını isteyebilirim. Şu anki sen, yerinde huysuzlanan, biraz sevimsiz ve soğuk birisin. Maalesef. Ama gelecekte nerede olursan ol, olduğun yerde, olduğu hâlde kendini iyi hisset. Buna ihtiyacın var.:first_quarter_moon:

4 Beğeni

Fırtınaışığı Arşivini sakın alma. Yayınevi bütün ciltleri küçültüp , seriyi ikişer kitaba bölerek yayınlamaya devam edecek…

Edit : Pardon “Geçmişteki Sen’e” diye okumuşum :slight_smile:

3 Beğeni

Sanırım en büyük sorunum hakkında olurdu.
Erteleme, mükemmel zaman diye bir şey yoktur. If not now, when? vs.

Her şey ters gittiyse, planların tutmadıysa ve hala yaşıyorsan sevgili ben. Bugün de geç kaldığını düşünüyordun, şimdi de geç kaldığını düşünüyorsundur. Biliyorum. Böyle bir yapımız var. O yüzden kabullen artık.

Memnun olmadığın şeylerin iyi yanlarını bulmaya çalış. Yoksa yaşamak bir eziyet olarak üzerine yüklenecek. Bir sonu var, hem kendin için hem de bu yüzden dürüst olmaya, iyi bir insan olmaya çalış. Hayat sana olduğu kadar herkese acımasız davranıyor, bu konuda tek olduğunu düşünme. İnsanlara iyi davran.

Aile konusu bizim için hep farklı olmuştu. Eğer bir şey olduysa, bir gün buluşacağınızı bil. O gün için hazırlık yapmaya devam, yoksa biliyorsun bir boşluk var ikide bir düştüğümüz. Düşme.

Kendini geliştirmeye çalış. Bak bugün de çizimden vazgeçtiğim için hayıflanıyorum, o yıllarda yine bunun için hayıflanmak istemiyorum şu işi çözmeye bak. Front-End’i öğren artık. İşin bu olmasa da freelance olarak iş görebilirsin. Büyük hayaller kuruyordun zamanında. Yaşın geç değil. Ölüm olan bir dünyada hiçbir şey için geç değil. Bu sözleri de takmadığını biliyorum. Tak.

Selametle.

3 Beğeni

Gelecekten gelen ben (GGB) ile bugünkü benin (BB) karşılaşması;
BB- Naber?
GGB- İyi işte aynı…
BB - Ne!!
GGB- E yani çok da şey olmadı…
BB - Camoooooonnnnn!
:laughing:

1 Beğeni

Bugün yediğim hurmalara ne olacak?

Sakin ol dostum. Muhtemelen hedefine vardın. Kıymetini bil ve asla pişman olma. Yaşadığın her ne varsa hepsini kendine birer ders olarak al ve çocuklara verdiğin sözü unutma. Kendine ve sevdiklerine verdiğin sözleri de unutma. Bir de düğünmüş dernekmiş alışverişmiş öyle büyük paralar harcama, paralarını hedefin doğrultusunda kullan. Mutlu anlarının kıymetini bil, mutsuz anlarında da yanında olan dostlarının kıymetini bil. Asla sevmekten vazgeçme, senin doğal ilacın o. Onun da kıymetini bil, dünyaya onun gibisi bir daha gelmez :slight_smile:

2 Beğeni

Eğer hayalin gerçekleştiyse. Üzerinden attığın yüklerle ve çektiğin acılarla olduğunu sakın unutma!!!

1 Beğeni

Ne yaparsan yap, ne olursan ol, iyi bir doktor ol. Sınavlarda başarılı ol. Yazarlık kariyerine başla. Asla Harry Potterı ve Kayıp rıhtımı unutma.