Kitap dışında genel indirim ve kampanya fırsatlarını paylaşacağımız başlık olsun burası.
Ooo süper, bugünkü dondurma yerine siftahı yılbaşı figürüyle yapayım. Yarı boyları diğer sitelerde 600-700 iken şu 30 cm. yükseklikle gayet uygun göründü bana. İthalat bedeli de yok. Takibe alıp beklemek lazım.
Beklerken atıştırmalık, kızımın deyişiyle fındıkların şarkısı.
En iyi markanın sondan bir onceki modeli. Teklisi 360’a, ciftlisi (beyaz opsiyonuyla) 580’e falan geliyor.
Veya 640 liraya 3 renkle boyunluklu en son urunu,
Ben de burada paylaşmak çok alakasız gelse de Genel Kampanya başlığına güvenerek bir indirim fırsatından bahsetmek istiyorum.
Sivilce problemi olanlar için temiz içerikli bir markanın ürünlerinin linkini aşağıya ekledim. Ben özellikle çay ağacı içeren ürünleri kullanıyorum ve oldukça memnunum. İlgilenenler Trendyol’dan yorumları da inceleyebilir. Çok fazla olumlu yorum mevcut.
Genel olarak kadınlara hitap ediyormuş gibi görünebilir ama sivilce sorunu yaşayan erkek üyeler varsa özellikle ilk linkteki ürüne göz atabilir. Oldukça kolay bir uygulaması var.
Şu an fiyatlar diğer sitelere göre çok çok uygun, üstüne 2. ürün %25 kampanyası var. Hatta sebebini anlamadığım bir şekilde ödeme ekranında %25’ten daha fazla indirim uygulanıyor.
Özellikle diğer sitelere göre neredeyse yarı fiyatına geldiği için paylaşmak istedim.
Bu tarz ürünlere ihtiyacı olanlar şans verebilir.
Kupon, 17 Ocak 23.59’a kadar 300 TL ve üzeri Pazarama online alışverişlerde geçerlidir.**
Kupon kodunun uygulanması için 300 TL ve üzeri ürünleri sepete atmanız gereklidir.
Kazanılan kupon indirimin sepet sayfasında “Kupon Kodu Ekle!” butonuna tıkladıktan sonra “JET60” kuponu tanımlayıp anında kullanabilirsiniz.
Kupon kullanımı 800 adet ile sınırlıdır.
Kupon kampanyasından 1 kişi yalnızca 1 kez yararlanabilir.
Kupon kodları, başka kampanyalar ve kupon kodları ile birleştirilemez.
Kuponun geçerli olmadığı kategoriler şu şekildedir: Dijital Servisler, Külçe Altın, Ziynet Altın, Enerji İçecekleri
Kampanyaya GREYDER mağazası dahil değildir.
Kupon kodu, Süper Çekiliş ve Pazarama Tatil alışverişlerinde geçerli değildir.
Pazarama kampanyayı değiştirme ve iptal etme hakkını saklı tutar.
Kısırlaştırma sonrası premium ve ona yakın segmentte uygun kedi maması arayanlar için.
Bozita hayvan gibi pahalanmış, 3 katına çıkmış altı ayda neredeyse.
“Boykot” demek ve “boykot” çağrısı yapmak yasakmış arkadaşlar.
Bruce ile konuştuk, kendisi şunları söyledi:
Boykot demek yasak olamaz çünkü geçen aylarda asrın lideri boykot yapın dedi. Yoksa ona da mı soruşturma açacaklar?