Zaten mevcut, düzenlendi: Ölümsüz Iron Fist Cilt 2 - Cennetin Yedi Başkenti by Matt Fraction | Goodreads
Eklendi: Ölümsüz Iron Fist Cilt 3 - Iron Fist’in Kitabı by Matt Fraction | Goodreads
Merhabalar,
Aşağıdaki kitabı da ekleyebilir misiniz?
Fırat Uran - Tüfeksiz Hareketler
ISBN: 9786256974227
Aşağıdaki kitabı biri ekleyebilirse çok minnettar olurum
Merhaba,
Aşağıdaki kitapları ekleyebilir misiniz?
1-
2-
Künye bilgileri sitede olmadığı için iç kapaklardan çektim.
Teşekkürler.
Ekleme için teşekkürler,
Varyant kapaklar için farklı ISBN13 olmuyor sanırım, eğer aynı ISBN13’ü paylaşıyorlar ise alternatif kapak da ekleyebilir misiniz? linki ilk gönderide paylaşmıştım.
Yukarıdaki ekleme için paylaştığım ISBN13 Hardcover içindi onu revize edebilir misiniz? Bir de Hardcover için şömizli kapar resmi var onu da ekleyebilirseniz süper olur.
Çok teşekkürler.
Eklendi:
Joker: 80. Yıl Özel 1970 Jim Lee Variant by Scott Snyder | Goodreads
Batman vs. Robin by Mark Waid | Goodreads
Alternatif kapak için şu kitaptaki gibi bir seçenek de oluyor aynı ISBN kodunu paylaşan kitaplar için:
Bir de ilk kitap düzenlemeyi herkese kapattıklarında librarian olmak için bir kaç kez denemiştim ancak geçememiştim, her deneme için süre bekletiyordu sonra vazgeçmiştim. Siz nasıl alabildiniz çok uğraştırmış mıydı?
Bahsettiğiniz not ekstra bir seçenek değil. Açıklama kısmına eklenmiş bir bilgi yalnızca. Bu, eski kayıt sistemi ile ilgili bir durumdan kaynaklanıyor daha çok.
2022 itibariyle, otomatik olarak alternatif kapak ekleme özelliği geldi. Bu durumda Goodreads, ISBN numaraları dahil kitaba dair bilgileri kendisi kopyalayıp yeni bir kitap ekleme sayfası açıyor (Eski kayıttan da ISBN’yi alıyor.). Yine otomatik bir şekilde kütüphaneci notunu da düzenleme sayfasına ekliyor. Açıklama kısmına bu şekilde bir ifade ekleme zorunluluğu mevcut değil güncelde. Linkten ayrıntılı bilgi edinilebilir: Librarian Manual: Adding an alternate cover edition
İlgili Hobbit edisyonu için librarian changelog tarihini ekliyorum.
Bunlar da alternatif kapaklı edisyonlara dair arayüz:
Yanıtlarınız için çok teşekkürler, Hobbit örneğinde aynı ISBN için hem beyaz kapak hem de siyah kapak arasından birini seçip onu takip edebiliyorduk. Sorun şu ki anladığım kadarıyla yeni düzenleme ile birlikte siz librarian olan kişiler alternatif kapakları görüntüleyebiliyor ve seçimler yapabiliyor iken biz son kullanıcılar için herhangi bir alternatif kapağı görüntüleme şansımız kalmamış oluyor. Librarian olmak şart oldu
Yanlış anlaşılma olmasın, “alternatif kapaklı edisyon” derken; aynı ISBN numarasına sahip ama farklı kapakları olan edisyonlardan bahsediyoruz. Goodreads künye bilgilerini otomatik olarak yeni kitap ekleme sayfasına kopyalıyor. Ancak kapak resmi olmuyor. Orayı sisteme bizim yüklememizi istiyor. Yani alternatif kapakların da olduğu ve seçim yaptığımız bir katalog yok ne yazık ki. Kütüphaneci olsun olmasın herhangi bir Goodreads kullanıcısı için spesifik edisyonu bulma işlemleri hep aynı: kitap sayfasındaki all editions kısmından bütün edisyonlara ulaşıyoruz. Ben Goodreads’i genelde tarayıcıdan kullanıyorum. Tarayıcının sayfada ara özelliğinden yararlanıyorum vs…
Merhaba, Aşağıdaki kitabı ekleyebilir misiniz?
Bir de aşağıdaki kitabın türkçe versiyonu yazarın sadece hikayesinin bulunduğu kitabın edisyonu şeklinde girilmiş, ancak bu kitap PM Outspoken versiyonunun çevirisi. İçerisinde röportaj vs de var ek olarak. Onu da revize edebilir misiniz?
Teşekkürler.
Eklendi: Geniş Ovaların Mamutları by Eleanor Arnason | Goodreads
Düzenlendi: İnsan Cephesi by Ken MacLeod | Goodreads
Sisteme yansıması biraz sürebilir.
Mahir biz de Tanrıların Gölgesi için tr edisyonları rica edebilir miyiz
Bu karton kapak;
Bu da ciltlisi;
Ekledim
Ciltsiz: Tanrıların Gölgesi by John Gwynne | Goodreads
Ciltli: Tanrıların Gölgesi by John Gwynne | Goodreads
Teşekkür ettim, eline sağlık .
Merhaba aşağıdaki kitabı ekleyebilir misiniz?
Teşekkürler.