Merhaba,
Aşağıdaki edisyonları birleştirebilir misiniz?
Planetes-2
Planetes-4
Planetes-3 Eklenecek
Teşekkürler.
Merhaba,
Aşağıdaki edisyonları birleştirebilir misiniz?
Planetes-2
Planetes-4
Planetes-3 Eklenecek
Teşekkürler.
Merhaba sayfa sayılarını ekleyebilir misiniz?
1-
2-
Aşağıdaki kitabın bilgilerini düzeltebilir misiniz?
Teşekkürler.
Merhaba,
Aşağıdaki kitabı ekleyebilir misiniz?
Matthew Perry - Friends, Aşıklar ve Büyük Berbat Şey
ISBN: 978-605-297-602-9
Şimdiden teşekkürler.
Düzenlendi:
Planetes, #2 by Makoto Yukimura | Goodreads
Planetes, #4 by Makoto Yukimura | Goodreads
Eklendi:
Planetes, #3 (Planetes, #3) by Makoto Yukimura | Goodreads
Düzenlendi:
Tüm Panayırların Heyulası: Kayıp Rıhtım Öykü Antolojisi by Onur Selamet | Goodreads
Mehtap Havuzu by Abraham Merritt | Goodreads
Asker Kaçağı: Savaşa Karşı Bilimkurgu Öyküleri by Bülent Somay | Goodreads
Zaten mevcut, düzenlendi (Goodreads’te arama yaparken lütfen ISBN kodlarını kullanın, teşekkürler):
Friends, Âşıklar ve Büyük Berbat Şey by Matthew Perry | Goodreads
Merhaba, ben buraya yazdığımda edisyonlar içinde yoktu. Toplam 55 edisyon var görünüyordu ve Türkçesi bulunmuyordu. Buraya yazdıktan sonra kitabın Türkçe versiyonunun eklendiğini görünce sizin eklediğinizi düşündüm hatta. Belki buradaki mesajları kontrol eden başka Goodreads kütüphanecileri olabilir mi acaba?
Merhaba, Türkçe edisyon Amazon veritabanı tarafından otomatik olarak 3 Ocak 2024’te eklenmiş (Buna dair ekran görüntüsünü ekliyorum). Sizin talebinizle ilgili edisyona baktığımda diğer edisyonlarla birleştirilmediğini (combine) görmüştüm. Ancak ISBN numaraları vs vardı. Ben ilgili düzenlemeleri yapıp edisyonları birleştirdim. Yani edisyonlar arasında görememeniz çok doğal.
Bu anlamda Goodreads kullanırken önerim, ilk olarak ISBN numarası ile arama yapılması. Sonrasında edisyonlarda detaylı tarama vs yapılabilir tabi ki.
Merhaba, detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
Belirttiğiniz şekilde aşağıdaki kitabı ISBN kodu ile arattığımda bulamıyorum. Eklemenizi rica edebilir miyim? İlginiz için teşekkürler.
Merhaba, yayınevinin kendi sayfası dahil herhangi bir sitede kitabın ISBN numarasını doğrulayamıyorum. Bu noktada yardımcı olursanız tabi ki ekleyebilirim.
Bir de bu kodla kontrol eder misiniz?
9786256473331
Merhaba,
Aşağıdaki edisyonu birleştirebilir miyiz ayrıca eklenmiş.
Tanrıların Açlığı kitabının edisyonlarını ekleyebilir miyiz? Biri ayrı kitap gibi açmış bir tanesini.
Düzenlendi: Tanrıların Açlığı by John Gwynne | Goodreads
Eklendi: Tanrıların Açlığı by John Gwynne | Goodreads
Edisyonlar birleştirildi. Sisteme yansıması biraz sürebilir.
Rica etsem birisi bu kitabı ekleyebilir mi goodreads’e.
Çok teşekkür ederim.