Google E-kitap Yayınlarken Yaşanılan Sorun Hakkında?

Merhaba arkadaşlar, ben dün Google e-kitap ortağı hesabımı açıp ödeme profili oluşturdum, ama 1. sorum yanlışlıkla aynı ad soyadımla 2 tane ödeme profili açtım bu sorun olur mu ve sorun olursa nasıl silerim? 2.sorum bankaya IBAN kontrolü için yatırdıkları 30 kuruşu attılar sonra hata yaptığım için geri geldim bir daha attılar, en son attıklarını onay koduna yazdım kabul etti IBAN’ımı gördü ama diğeri kaldı sorun olur mu veya bankaya yatırdıklarını onaydan sonra geri alacaklarını hesaptan gideceğini söylediler bu süreç nasıl işler? 3.sorum da kitabın onaylanması için istedikleri format olan jpeg formatında üzerinde adımın ve kitabımın adının yazdığı bir kapak resmiyle düzenlenmiş bir pdf içerik dosyası yeterli mi? cevaplarınıza şimdiden teşekkür ederim…

Benim hesap onaylanmadı ama sebebini bulamadım. Mail attığım da kuralları ihlal diyor. Ben de vazgeçtim sonra.

Banka da sıkıntı olmamıştı. İlkinde yanlış yazıp ikinci de tamamlamıştım. Onaylamıştı. Bu ülkede ancak parayla yardım alabiliyorsun galiba. :grinning: Çünkü ben bulamadım yardım edecek. Kabul edilen birkaç kişiye sordum ama olmadı. Bir yerde eksik yapmışsındır deyip geçtiler.

Eser orijinalse ve güzelse kitap yayınlandıktan sonra da tutarsa apple amazon kitapyurdu sitelerinde de yayınlama hatta gerçek kitap için yayınevlerinin bana gelmesi olasılığı nedir?