Görsellerden Kitap Tahmini

Ben daha kitap bulacağım, CHATGPT ile konuyu konuşacağım, benim iş uzar. :slight_smile:

Siz sorabilirsiniz.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. :blush:

Kitapta saat 3’ü vurduğunda her şey için çok erkendir ya da çok geç… Öyle acayip bir saattir.

4 Beğeni

1 Beğeni

Saatler ile ilgili bir konusu yok. 20. Yy’da yaşamış yabancı bir yazar… Duyu organındaki bir his ile başlayıp insan yaratılışı üzerine çok kafa yoran birisi.

2 Beğeni

Gülün Adı. Gül resmine aldandım büyük ihtimalle.

1 Beğeni

Malesef doğru değil. :blush:

1 Beğeni

Hocam Bulantı mı ? (La Nausée)

2 Beğeni

Tebrikler… :blush: Karakteri kullanıcı adım da olan Bulantı kitabı doğru cevap…

3 Beğeni

Geçenlerde bu konuya bodoslama girerek bir soru sormuştum fakat doğru cevabı bulan yeni soruyu sorar kuralını büyük bir dikkatsizlik yaparak okumamışım. O sebeple kural ihlali yaptığım için herkesten özür diliyorum. Şimdi kurala uygun bir şekilde sorma sırası bendeyse aşağıya görseli bırakıyorum.

6 Beğeni

Tohumdan Hasada, Octavia Butler.

1 Beğeni

Maalesef doğru değil. :worried:

1 Beğeni

2 Beğeni

Maalesef bu da doğru cevap değil. İpucu olarak roman olduğunu söyleyebilirim. Bir de Türkçe çevirisi var.

2 Beğeni

Nedense Gazap üzümleri ile ilgili bir çağrışım yapıyor.

1 Beğeni

Bu sefer tersten gidicem.

Orhan Pamuk - Kar

2 Beğeni

@AntoineRoquentin
@isos81
Maalesef cevaplar doğru değil. :persevere: Pamuktan ziyade pamukla çimlendirdiğimiz bitkiye odaklanırsanız direkt bulursunuz. Ayrıca zeminde bulunan istatistiksel grafikler de bilimsel bir araştırma yaparken düşüncelerimizi doğrulamaya çalıştığımız akademiksel bir yazım kavramına işaret ediyor.

1 Beğeni

Fasulye Ayıklama Sanatı Üzerine Bir Tez?

3 Beğeni

Tebrik ederim doğru cevap buydu. :clap: Prompt’u daha özenli yazabilseydim belki de Ayşekadın fasülyeyi bu görsele ekleyebilirdim. :rofl:

2 Beğeni

Ben pas geçiyorum, isteyen arkadaş sorabilir

1 Beğeni

1000049367
yine sarı arabalardan devam.
Yazarın en sevdiğim kitabıdır ama en iyiler listesinde adı yoktur.

3 Beğeni