Gülün Şahitliği

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Gülün Şahitliği – Aylık Öykü Seçkisi

image

Otobüs camına başını dayamış bir halde gökyüzünü seyrederken “Sanırım yapabilirim,” diye mırıldandı. Altın renkli saçları otobüs camından gelen güneş ışığıyla parlayan genç kadın, Simge, iki parçalı bir hayat yaşıyordu. Gündüzleri öğrenci, geceleriyse yazar. Ne yazık ki sonuncusunda pek tutunamamıştı. Hazırladığı kitap taslağına henüz yayınevlerinden olumlu bir yanıt alamamıştı. Buna rağmen Simge her gece yatmadan önce… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Bayıldım ve tek solukla okuyarak sona geldim. Harika bir paranormal öyküsü olmuştur. Sonu pek beğenmedim. Ceren, Ali Osman, Bilge ve Simge aynı kişiler mi? Bence bu yaşananlar bir kabus olsaydı çok güzel ve etkileyici olurdu. Gül, travma sonucu ailesini kaybeden gencinin sevgilisini kurtarmak için fırlattığı bir çiçektir. Hiç kimse bu çiçeğe paranormal anlam yükleyemez çünkü ilk kez bu çiçek sayesinde reenkarne olduğunu hatırlayıp prensesi arıyordu ki hayatın anlamı bulmak için.

1 Beğeni

Teşekkür ederim! Evet, aynı kişiler, Ceren’in çoklu kişilikleri. Sonu, yetiştirme kaygısıyla aceleye geldi. :see_no_evil: Öneriniz harikaymış, öyle de olabilirdi.

1 Beğeni

Rica ederim. Seninle Ercan’ın Arka Bahçesi’ne dönüşen Kovuk’ta tanışıyoruz. Egolu yani bencil olmadığın için senin öykünü okumak istedim. Ben de Kadagan’ın Kehaneti, bu temada yer aldım.

1 Beğeni

Ah, Kovuk… Varlığını bile unutmuştum neredeyse. Ben de şu an öykünü okumaya gidiyorum, eminim çok güzel olmuştur. (İki haftadır Forum’a giremediğim için bayağı gecikmiş bir cevap verdim, lütfen kusura bakma.)

1 Beğeni

Sıkıntı yoktur. Bu tarz korku-gerilim fantastik seviyorum. Hep bu tarzda yazmaya devam et.

1 Beğeni

Bu öyküyü artık sesli olarak dinleyebilirsiniz.