Teşekkür ederim, okumaya başladım.
İçim parçalanıyor bu görselleri görünce… Ölen çocukların yüzleri geliyor gözümün önüne nefes alamıyorum. Ebeveynleri hangi ırka, dine inanca sahip olursa hangi suçu işlemiş olursa olsun çocukların ve masum sivil halkın öldürülmesi normal değil.
Yazık gerçekten yazık bu olanları onaylayanlar için…
Malesef böyle bir vahşet karşısında sadece üzülmek de bir kabullenme biçimidir. Çok beklemeyiz, bir süre sonra istediğini alan taraf da Gazzeli ler için üzüntülerini ifade edecek, onların içinden müzisyenler, sanatçılar, entelektüeller çıkarıp ne kadar modern, batılı, aydın masum insanlar olduklarını ilan edecek ve içten bir beyaz adam özrü dileyecekler. Sahada kazananlar gönülleri de kazanacak tekrar.
Bir de Gazze li ebeveynler de en az çocukları kadar masumdular.
Üzülmek mi? Ben üzülmüyorum. Çünkü üzülürsem masumiyet avcılarına av olurum. Fırsatım olursa hiç masum olmayacağım.
Tıpkı “kaç tane yunan askerini kürekle öldürdüğümü bilmiyorum” diyen dedem gibi.
Aslında biliyorduk ama yine de Bilinken’in iki gün önce neden geldiği netleşti.
Bu arada SDF dedikleri ırkçı etnik terör örgütü PKK/PYD
Twitter’da önüme düştü bu nasıl dizi pazarlaması ya.
Selçuk Aydemir’in mizahını çok sevdiğimden ve Ahmet Kural’ın da hep onun yapımlarında başrol olmasından dolayı kendisine büyük sempatim vardı eskiden. Ama son 5-6 senede hız kesmeden sürekli adının skandallara karışmasıyla soğudum kendisinden. Hal böyle olunca Selçuk ağabeyin işler de sekteye uğradı, o ekip de birbiriyle iş yapmaz oldu. Dahası Cemcir ile et tırnak gibiyken en son birbirlerinin düğününe bile gitmemeleri… Tabii hâlâ İşler Güçler, Kardeş Payı, Düğün Dernek, Çalgı Çengi gibi işlerini çok seviyorum ama keşke şöhreti kaldırabilseydi. Yine de sanat ve icra eden kişiyi ayırmayı tercih ediyorum, içinde bulunduğu işlerden bazılarını hâlâ döner döner izlerim.
Dahası çok sevdiğim Behzat Ç’nin kitaplarını yazan Emrah Serbes’in içip içip sosyal medyaya attığı keko paylaşımları ve en son alkollü araba kullanıp koca bir aileyi katletmesi. Kazadır elbet olabilir ama son zamanlardaki hallerini bildiğimden “kaza” gözüyle bakamıyorum. Ama bu Ahmet Kural etkisi yaratmaz tabii çünkü Emrah Serbes’in diziye katkısı sınırlı.
Leyla ile Mecnun (Burak Aksak, Onur Ünlü, Ali Atay) tayfasından yüz kızartıcı bir olay çıkmadı Allah’tan. Hepsi görece temiz adamlar.
Umarım Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi ekibi (Gibi) ve Volkan Öge, Caner Özyurtlu (Ayak İşleri) ekibinden bir skandal yemeyiz.
Üstte Ahmet Kural’ın adının geçtiği bir projenin yine kötü anılması paylaşımı sebebiyle içimi dökeyim dedim.
Caner Özyurtlu’nun skandalı var Yunanistan’a Golden Visa ile taşındığı için yurt dışına yerleşmeye çalışan insanlar tarafından sosyal medyada baya nefret topladı o yüzden Ayak İşleri dizisinin son sezonunu izlemedim.
Umarım taviz verilmez…
Tam olarak rezalet olan kısım ne onu anlamadım. Bir çeşit oturma izni alma şeyiymiş galiba. (Tam bilmediğim için.) Bana pek yüz kızartıcı bir suç gibi gelmedi.(sorunlu olan kısmını anlamadım çünkü.) Ahmet Kural’ınkiler bence öyle. Emrah Serbes keza.
Konuyla alakası ne tam olarak?
Sanırım Caner Özyurtlu’da Yunanistan’a yerleşince bu tarz bir tepkiye maruz kaldı.
Yoksa ben de anlamış değilim Caner Özyurtlu’ya oraya yerleştiği için niye tepki gösterildiğine.
Anladım. Sağ olun açıklama için.
Dediğim gibi Caner Özyurtlu’ya neden tepki gösterilmiş ben de anlamadım.
Yurtdışından iş teklifi aldığı halde vizesi çıkmadığı için gidemeyenler eleştirdi kendisi "cebimizde senin gibi 400 bin Euro olsaydı bizde çoktan Avrupa’ya yerleşirdik "dediler.
Bu mevzuyu alaycı bir dille de anlatması batmış insanlara. Onedio kanalında Fatih Altaylı ile yaptığı röportajın kesidi paylaşılmıştı.
Bu yüzden hurdacılar deli gibi marketlerden bozukluk topluyor. Geçen gün gittiğim marketin kariyerini anlattı
Evet. Haberin içinde de yazmışlar, hurdacılar topluyor diye.