Hametsu no Mars

Bu animenin neden başlığı yok merak ediyorum. Bir tane bile mi benim gibi kötü şeyler izleyip sonra eleştirmeyi seven kişi yok. Kötü şeyler izlemenin(okumanın) iyi şeylerin değerini daha iyi anlamamız neden olduğunu düşünüyorum. Öncelikle bu animeyi nasıl bulduğumdan bahsedeyim. Bir ara kalitesiz fantastik türk sineması filmlerini izliyordum. Bir de kalitesiz anime izlemeye karar verdim. Myanimelist’in en düşük puanlı animesine baktım ve Hametsu no Mars’ı batıdaki adıyla Mars of Destruction’ı gördüm. Zaten sadece bir bölümü bulunduğu ve o bölüm de 20 dakika olduğu için bir şekilde bulup izledim. Kesinlikle diyebilirim ki o puanın hakkını sonuna kadar veriyor. Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Özellikle de Neon Genesis Evangelion izlemiş olanlara tavsiye ederim.

Neon genesis evangelion izlemiş birisi başka hiçbir şeyden zevk alamaz.:sob: o kadar iyi ki.

Zevkler ve renkler meselesi bence bu işler. Ayrıca çok da şaşırmamak gerek. Çok fazla anime başlığı yok bu sitede zaten. Sanırım buradakiler en son izlediğiniz anime konusunda takılıyor yeni konu açmak yerine. Yoksa açılacak o kadar çok konu var ki :)) en basiti myanimelist’e göre en popüler 3 anime Death Note, shingeki no kyojin ve sword art online. Onların bile konusu yok :))

Bence bu animeye de bir şans verin. Zaten toplam süresi 20 dakika. İzlerken bir sinir krizi geçirir sonra buraya öfkenizi kusarsınız. Bu başlığı da Evangelion izlemişler dediğim animeyi izleyip burada uzun uzun gömsünler diye açtım.

1 Beğeni

Benim aklıma çok sonradan geldi ama animenin ismi bir yerden tanıdık geliyor diyorum sonradan fark ettim bana bunu dost kayaoğlu anlatmıştı yani anlatmıştı derken video ile.