BluTV Hepsiburada’dan, Youtube Aile üyeliği alıp hayrıma fakir ev halkına dağıttım, artık %50 indirim olmuyor ama reklamsız çok alıştık hepimiz. Netflix’i annem ve kızım kullanıyor, şimdilik iadesi ile kurtarıyor ama her an sonlandırabilirim. Disney’i yıllık almıştım ilk kampanyada, yenilemeyi düşünmüyorum. Vestel televizyonum desteklemiyor.
Prime video varlığı yokluğunu anlamayacağım cüzi bi miktarda diye duruyor. Disney+ çok beğenmedim iptal ediyorum diğer ay. Youtube premium’suz olmaz ama imkanı yok. Şu yaşımda tekrar reklam izlemeye başlayamam
Bende bir ara ne ararsanız vardı ama baktım hepsi çok pahalanıyor minimuma indirdim. YouTube Premium olmazsa olmaz. Prime Video ucuz ve kargo bedavaya geliyor ve bir de izlemek istediğim diziler oldukça Disney + alıyorum aylık olarak. Diğer dizileri arkadaşımda izliyorum.
Prime video var ama kendisinden ziyade Amazon alışverişleri için kullanıyorum. Blu Tv Behzat Ç. ve TLOU için var o da sağ olsun Hepsiburada Premium ile geliyor zaten. Yıllardır Netflix vardı ama nerdeyse 3 ayda 1 zam geldiği için bu ay bıraktım artık kendisi ile vedalaştık.
Spotify, Prime, Youtube Premium Aile, Netflix ve Xbox PC Gamepass
Youtube Aileyi ve Netflix’i annem babam için alıyorum. Prime üyeliğinde ben amazonda kargo bedava olmasından yararlanıyorum, bizimkiler Prime Video’yu kullanıyor. Spotify ve Gamepass’i sadece ben kullanıyorum
Şu an sadece Prime Video ve Youtube Premium. Kasım ayında 6 aylık bedava kampanyası vardı o sıra almıştım Prime Video’yu. Bitince de birkaç ay 7 lira çekmiş karttan. Şu an 30 lira mı ne çekiyor galiba. 2 sene falan Netflix kullandım ama şu an kullanmıyorum. Kullanırken de arada bir girip eski dizileri izliyordum. Orijinal içerikleri çok ilgimi çekmiyordu After Life ve Narcos hariç.