Harrison Ford, Indiana Jones'u Kimselerle Paylaşamıyor

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Harrison Ford, Indiana Jones'u Kimselerle Paylaşamıyor – Kayıp Rıhtım

image

Ünlü aktör Harrison Ford, Indiana Jones rolünü kendisinden sonra başka birinin canlandırmasını kesinlikle istemiyor. (DEVAMI…)

2 Beğeni

Bencilce bir istek. Indy, Harrison Ford ile özdeşleşmiş olabilir ama tapulu malı değil. Disney umarım 5.filmde karakteri öldürüp seriyi sıfırlar ve Chris Pratt ile el sıkışır.

En büyük Indy adayım Chris Pratt. Role yakışır.

Shia LaBeouf’da benim adayım.Kristal kafa tasında oyunculuğu çok iyiydi.

LaBeouf zor. Abimiz bambaşka sulara yelken açmış durumda. Eh, zaten Spielberg’le yaptığı projeler arasından ilk Transformers haricindekileri pek sevmiyor. Yeni Indi filminde onu yan rolde görmek bile bu saatten sonra olmazmış gibime geliyor.

1 Beğeni

Alsın onun olsun. Zaten bir tane tarihi eşya için yüzlerce tarihi eşyayı / mekanı yok eden arkeolog olmaz olsun(arkeolog tu değil mi?). :smiley: :smiley:

D.Rock Johnson’a bıraksın bence. Bu role cuk oturur. Hem komik hem karizma adam. Bencillik yapmayı bırakmalı bence.

O film ne kötüydü ya. Seneler sonra yeni bir Indy filmi çekiliyor, o da kötü çıkıyor. Hele o buzdolabı sahnesi. :DD

Olurmu yaw benim en sevdiğim indiana filmiydi kristal kafası.

Ben Ford’u destekliyorum bu konuda. Senelerdir film ve dizi izleriz, bir karakteri oynayan oyuncu değiştikten sonra aynı tadı kesinlikle vermediğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Kaldı ki Indiana Jones rolünde başkasını kesinlikle düşünemiyorum. O yüzden son bir filmle Indy’yi uğurlaması çok güzel olacaktır. Bu sayede ondan sonra kimse Indiana’yı oynayamaz ve alakasız, saçma sapan devam filmleri izlemek zorunda kalmayız. Diğer aktörler de Genç Indiana Jones tarzı, karakterin önceki maceralarını anlatan yan yapımlarda çalışabilirler.

Bu işi James Bond’a döndürebilirler. Her nesilde yeni bir kişiyle devam.

1 Beğeni

Bence de mantıklı olan bu. :clap: