Ön yargılı olma ben bu kesitleri ve oynadığı filmleri ve dizileri izleyince ne kadar yetenekli bir aktör olduğunu anladım.
Kimse oyunculuğunu eleştirmiyor sorun orada zaten. ![]()
Paapa Essiedu’nun takvimi uygun olduğu için seçilmiştir çünkü büyük oyuncuların takvimleri asla en az 8 sezon sürecek bir dizi için uygun olamayabiliyor baksanıza beklediğimiz bir sürü dizi var ama oyuncular filmlerde oynadığı için bir türlü yeni sezonları gelmiyor.
Bu dizi tutmaz. 6.4 IMDb puanı olur.
Hele bir çıkış yapsın puan vermesi kolay ![]()
2 haftada ne olmuş da değişmiş programı
bahaneler…
Sırlar Odası sezonu şuan çekiliyor muhtemelen takvimi ondan uymamıştır.
Superman’in 2. filmi de çekilecek sanırım bundan kaynaklı çekim takvimi uyuşmazlığı oldu.
Kötü ya. Skskdkdkkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkkdkdkdkkdldkdk
Mösyö Taha gibi ağlaman lazımdı halbuki ![]()
Mösyö Taha serinin aşığı, onun gibi bakamıyorum seriye.
Bence filmler güzeldi, yeni uyarlamaya gerek yoktu. :shy:
Bence film serisi yeterliydi ancak seri altın yumurta olduğu için ne yaparlarsa yapsınlar iyi paralar kazanıyorlar. Belki dizide filmlerde yapamadıklarını yapabilirler. İzleyip değerlendirmek gerekir.
Ben beğendim ve maalesef heyecanlandım
En büyük eksiği Hedwig’s Theme, keşke onu da duyabilseydik ![]()
Bu arada zenci Snape’e hala tepkiliyim. Snape değil de başka bir karaktermiş gibi duruyor. Hermione’yi oynayan kız da Emma Watson mimiği yapmayı acilen bırakmalı bence.
Harry ve Ron’u beğendim çok tatlı olmuşlar![]()
Hem kitapları hem filmleri seven genel bir Harry Potter hayranının buna kötü demesi zor bence. Çünkü atmosfer gerçekten çok iyi görünüyor. Evet, oyuncu seçimleri sıkıntılı ama umarım takıldığımız tek konu da bu olur. Yayınlandığı zaman siyahi Snape ile ilgili memelere kahkaha patlatacağız muhtemelen ama fragmanı izlediğimde içimde oluşan o sıcaklığı da yadsıyamam.