Harry Potter Dizi Yorumları - HBO

Ön yargılı olma ben bu kesitleri ve oynadığı filmleri ve dizileri izleyince ne kadar yetenekli bir aktör olduğunu anladım.

1 Beğeni

Kimse oyunculuğunu eleştirmiyor sorun orada zaten. :slight_smile:

1 Beğeni

Paapa Essiedu’nun takvimi uygun olduğu için seçilmiştir çünkü büyük oyuncuların takvimleri asla en az 8 sezon sürecek bir dizi için uygun olamayabiliyor baksanıza beklediğimiz bir sürü dizi var ama oyuncular filmlerde oynadığı için bir türlü yeni sezonları gelmiyor.

1 Beğeni

5 Beğeni

4 Beğeni

Nicholas Hoult program uyuşmazlığı nedeniyle rolü bırakmış.

4 Beğeni

Bu dizi tutmaz. 6.4 IMDb puanı olur.

1 Beğeni

Hele bir çıkış yapsın puan vermesi kolay :sweat_smile:

2 Beğeni

2 haftada ne olmuş da değişmiş programı :laughing: bahaneler…

2 Beğeni

Sırlar Odası sezonu şuan çekiliyor muhtemelen takvimi ondan uymamıştır.

2 Beğeni

Superman’in 2. filmi de çekilecek sanırım bundan kaynaklı çekim takvimi uyuşmazlığı oldu.

1 Beğeni
11 Beğeni

Kötü ya. Skskdkdkkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkkdkdkdkkdldkdk

1 Beğeni

Mösyö Taha gibi ağlaman lazımdı halbuki :joy:

2 Beğeni

Mösyö Taha serinin aşığı, onun gibi bakamıyorum seriye. :rofl: Bence filmler güzeldi, yeni uyarlamaya gerek yoktu. :shy:

2 Beğeni

Bence film serisi yeterliydi ancak seri altın yumurta olduğu için ne yaparlarsa yapsınlar iyi paralar kazanıyorlar. Belki dizide filmlerde yapamadıklarını yapabilirler. İzleyip değerlendirmek gerekir.

2 Beğeni

Ben beğendim ve maalesef heyecanlandım​:sweat_smile: En büyük eksiği Hedwig’s Theme, keşke onu da duyabilseydik :frowning:

Bu arada zenci Snape’e hala tepkiliyim. Snape değil de başka bir karaktermiş gibi duruyor. Hermione’yi oynayan kız da Emma Watson mimiği yapmayı acilen bırakmalı bence.

Harry ve Ron’u beğendim çok tatlı olmuşlar​:melting_face:

1 Beğeni

Hem kitapları hem filmleri seven genel bir Harry Potter hayranının buna kötü demesi zor bence. Çünkü atmosfer gerçekten çok iyi görünüyor. Evet, oyuncu seçimleri sıkıntılı ama umarım takıldığımız tek konu da bu olur. Yayınlandığı zaman siyahi Snape ile ilgili memelere kahkaha patlatacağız muhtemelen ama fragmanı izlediğimde içimde oluşan o sıcaklığı da yadsıyamam.

6 Beğeni

Yeni oyuncu duyuruları;

4 Beğeni

Enflasyonun Hogwarts’a etkisi :joy:

9 Beğeni