Harry Potter Dizisinde Severus Snape Rolünü Adam Driver Canlandırabilir

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Adam Driver Severus Snape Rolünü Canlandırabilir

image

Severus Snape rolünü Adam Driver canlandırabilir. Hayranlar, merakla beklenen Harry Potter dizisi için İksir Ustası rolünde bir isimte anlaşmış gözüküyor. Heyecanla beklenen Harry Potter dizisinin yapımı sürerken, hayranlar Profesör Severus Snape’i kimin canlandırılacağını merak ediyor. Alan Rickman tarafından unutulmaz bir şekilde canlandırılan bu karakterin oyuncu seçimi büyük bir beklenti yaratıyor. Birçok hayran, tercih ettikleri kişinin… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Bence bayağı yakışır.

2 Beğeni

Ne kadar iyi olursa olsun, herkesin gözü Alan Rickman’ı arayacak. Adam muhteşem bir performans sergiledi. Hatta ben onun için başladım bu seriye.

3 Beğeni

Şu diziyi çekmesinler ne olur ya, resmen sırf para için filmleri çöpe atacaklar.

2 Beğeni

Dizi uyarlaması hayata geçse bile bu şekil popüler casting ler imkansız. Sezonlarca sürecek bir yan rolde Adam Driver’ı oynatmaya hiçbir bütçe yetmez :smile: Fan seçimi bunlar.

Olur da dizi gerçekten çekilmeye başlar ise kadronun çook büyük bir bölümü Britanya kökenli oyunculardan olur, çekimler de İngiltere’de yapılır yine. Oyunculuğu/kariyeri iyi ama daha düşük profilli isimler tercih edilir öğretmen rollerine.

3 Beğeni