Harry Potter Hogwarts Binaları

Hangi binadansınız ve seviyormusunuz binanızı?Ve ya binanızı bilmiyorsunuz ve öğrenmek mi istiyorsunuz?
winter hogwarts
Arkadaşlar,hepinize merhaba etrafda Potterhead varsa gelsin binalarımızı konuşalım.İster Gryffindor ister Hufflepuff Ravenclaw ya da Slytherin.Hepsine saygımız bol. Ben Gryffindorum. Yiğittir Gryffindorda kalan çocuklar.

2 Beğeni

Merhaba. Harry Potter furyasını yaklaşık 15 yıl önce yaşamış kişiler çoğunlukta “etrafda”

Potterhead olmaya özenmemenizi tavsiye ederim. Hem modası geçti hem de şu fantastik dünyanın en sorunlu grubu olabilir.

Benim bina Zekeriyaköy Apartmanı bu arada. :smile:

4 Beğeni

Slytherin benim. Başkalarının ne düşündüğünü çok fazla umursamayın. Eğer sosyal yönünüz yeterince güçlüyse ne olursanız olun insanlar saygıyla yaklaşırlar. Değilse de ne yaparsanız yapın, dışlanılıp arkasından konuşulan olursunuz.

O nedenle eğer içini gururla doldurabilecek özgüveniniz varsa her yerde potterhead olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Yoksa, belirli bir süre için çok dillendirmemeniz hayrınıza olacaktır.

3 Beğeni

Sanırım bu sıralar potterhead olmanın tek kötü tarafı yeni bir kitap bekleyememek, teoriler geliştirememek. Artık 10 sene önceki insan kaynayan Harry Potter forumları yok.

Aslında asi bir ergenken Slytherin olduğumu düşünürdüm ama daha sonra bu işlerden anlayan arkadaşlarım Hufflepuff olduğumu iddia ettiler. Her ne kadar şu wizardingworld.com’daki testte Gryffindor çıksam da birisi sorunca Hufflepuff’ım diyorum. Bu arada senin binan hangisi söylememişsin.

1 Beğeni

@ar-pharazon Evet unutmuşum. Benim wizardingworld.com ve pottermore( :buyucu: )üzerinden tüm testlerimin sonuçları Gryffindor :lion:. Ve ayrıca bundan çok memnunum. Ama şunu söylemeden edemeyeceğim. Hogwarts kurucularından en iyi yüreklisi Helga Hufflepuffdı :skunk:. Çünki Godric cesurları, Rowena zekileri, Salazar :snake:kurnazları alsa da, Helga hepsini almaya hazırdı. Ve eğer Gryffindor olmasam, Ravenclaw olacakdım. :eagle:
@BiblofilYouTube Bu ayın sonunda Potterhead olmamın 7. ayına gireceğim. :smiley: :buyucu: Hayla 15 yıl zamanım var. :joy:

Öyle bir Hogwarts binası mı var? :rofl:

1 Beğeni