Harry Potter Kitapları 'Şeytani Ruhları Çağırma Riski' Nedeniyle Yasaklandı

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Harry Potter Kitapları 'Şeytani Ruhları Çağırma Riski' Nedeniyle Yasaklandı – Fantastik Canavarlar

image

J.K. Rowling’in Harry Potter serisi dünya genelinde milyonlarca insanın hayal gücüne sonsuz katkılar sağlarken bazı tatsız konuların da öznesi olmayı sürdürüyor. Potter filmlerinin ve kitaplarının yasaklanması/toplatılması artık alıştığımız bir haber türü. Yine benzer bir gelişmeyle karşınızdayız. Amerika Birleşik Devletleri’nin Doğu bölgesinde yer alan Tennessee eyaletinde bir Katolik okulu Harry Potter kitaplarını kütüphanesinden kaldırma kararı aldı.… (DEVAMI…)

1 Beğeni

dunyada ne kadar salak ve gereksiz insanlar var ya :rage:

3 Beğeni

Eğer kitaptaki büyüler gerçek büyüler ise o zaman Rowling gerçek bir büyücü.:joy::joy::joy:
Sonuç olarak Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulunun varlığına bir delil daha eklenmiş oluyor. Biraz yaşlanmış olabilirim ama yine de mektubumu bekliyorum.:joy::joy::joy:

2 Beğeni

Ne güldüm ya. İyi oldu yasak olması insanları daha çok teşvik eder :d

2 Beğeni

Ne kadar ‘Reziller’ ilk gördüğümde sinirlenmiştim şimdi ise gülüyorum. Papazın kafasında bir şeyler eksik olduğu çok belli :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

O zaman Rowling önüne gelene büyü yapabilir herşeyi daha kolaylaştırabilir neden yapmıyor?Herşey daha kolay olurdu kitapları daha kolay imzalardı değilmi biraz düşünün

Şeytani ruh diye bir şey varmış da bizim mi haberimiz yokmuş? :joy:

1 Beğeni