Harry Potter Kitaplarından Öğrendiğimiz 8 Önemli Ders

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Harry Potter Kitaplarından Öğrendiğimiz 8 Önemli Ders – Fantastik Canavarlar

image

Harry Potter hikâyelerinden aldığımız önemli hayat derslerinden sadece birkaçından bahsedeceğiz! Spoiler uyarısı: Ölüm Yadigarları’nı okumayı bitirmediyseniz bunu okumayınız! 1- Gerçek Arkadaşlıkla Her Şeyin Üstesinden Gelebilirsiniz Harry, Ron ve Hermione’nin oluşturduğu beklenmedik üçlü tekrar tekrar gerçek arkadaşlığın bozulmaz bir bağ yarattığını bizlere kanıtladı. Birlikte Ruh Emicilerle, Ölüm Yiyenlerle, Dolores Umbridge ile ve Hortkuluklarla yüzleştiler. Ergenliğin ilişki… (DEVAMI…)

4 Beğeni

Benim aldığım tek önemli ders; Arkadaşlar her zaman yanındadır.

3 Beğeni

Benim aldığım çok ders oldu, en önemlilerden biri de inandığın şey için savaşmak, “başaramazsın” lara aldırmamaktır

3 Beğeni

Bu siteye üye olmadan önce yazdığım yorumu gördüm duygulandım şimdi :grin: bu yazıyı çıktı alıp sakladığım doğrudur :laughing:

3 Beğeni

Evet ben de gördüm kendi yorumumu en sonda :grin: :grin: :grin:

1 Beğeni

“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey,yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir,Harry.” demişti Dumbledore ikinci kitapta.Serideki bu ve bunun gibi birçok söz, hâlâ benim için ders niteliğindedir.

3 Beğeni

Haklı olduğumuzu birilerine kanıtlamak için birebirler. Böyle anlamlı sözleri kullandığımızda kim bize inanmaz ki? :smirk: :grinning: :grinning: :grinning:

1 Beğeni